Pretraži

Ne krije da se podvrgla estetskoj korekciji, a ovako je izgledala u detinjstvu: Irena Drobac podelila staru fotku, malo ko bi mogao da je prepozna (FOTO)

News
0
Irena Drobac
Screenshot: Instagram/irenadrobac

Influenserka Irena Drobac je na svom Instagram profilu podelila sa pratiocima fotografiju iz detinjstva, a ovaj prizor privukao je veliku pažnju njenih fanova koji komentarišu da bi je teško prepoznali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irena Drobac (@irenadrobac)

Irena neretko na svojim društvenim mrežama objavljuje detalje iz svog života, a ovog puta ona je povodom svog rođendana sa fanovima na Instagramu podelila fotografiju iz detinjstva.

“Kako sam mali“, napisala je Irena na Instagram storiju.

Foto:Printscreen/Instagram:irenadrobac

Inače, Irena je jednom prilikom govorila o estetskim zahvatima, priznavši da je sa 19 godina prvi put odlučila da uveća usne, a nekoliko godina kasnije sa fanovima je podelila fotografiju kojom je pokazala da se ponovo odlučila za isti zahvat.

– Nove usne – napisala je Irena tada uz objavljenu fotografiju.

Prisetimo se, Irena se pre par dana našla na meti kritika zbog svog par godina mlađeg dečka, a ona ni tada nije ostala nedorečena, pa se obratila pratiocima i priznala kako se oseća povodom komentara koje dobija na račun razlike u godinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irena Drobac (@irenadrobac)

Jedan od korisnika Tiktoka je komentarisao njen snimak sa dečkom, a zbog razlike u godinama napisao je “mama i sin“. Irena je na ovu „prozivku“ bez problema odgovorila sa zaljubljenim emoudžijima i uz komentar da su joj to najdraži komentari, te time stavila do znanja da je zo ne dotiče.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News