Pretraži

“BRDA LEP LIK“: Desingerica objavio URNEBESAN snimak na Tiktoku, komentari pljušte (VIDEO)

News
1
Dragomir Despić Desingerica
Foto:Printscreen/Instagram:dragomirdespic_design

Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica osim po svojim pesmama koje su hitovi je poznat i po smešnim snimcima koje redovno kači na svoje društvene mreže.

Jedan od razloga zašto ga publika voli je sigiruno i to što on ne pravi proračune kako sebe predstavlja na društvenim mrežama, već mu je zabava na prvom mestu.

@dragomirdespic_design♬ original sound – DragomirDespic_design

Tako je ovog puta na svom Tiktok nalogu gde redovno objavljuje snimke, objavio nešto što je njegove pratioce veoma zasmejalo.

U pitanju je snimak na kom je iskoristio filter koji mu je izmenio oblik glave, a dok je sve to snimao ponavljao je u kameru “Brda lep lik! Kakav je ovo brda lep lik?!“.

Video snimak je postao viralan i sada već broji više od 600 hiljada pregleda, a komentari pratilaca su se samo nizali.

Podsetimo se da je Desingerica nedavno progovorio i o temi koja je sve zanimala, a to je šta se dešava sa njim i Pljugicom i da li će nastaviti sardanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pljugica (@lulepljugica)

„Upoznao je neke druge ljude. Neki drugi ljudi su u njegovom životu koji nisu bili tu kada je bio niko, a poznavao ih je. Ja za ovo dajem celog sebe dok ne umrem, ja sam radio i povređen, to sam tražio i od druge strane. Druga strana to možda nije mogla da isprati, upoznala je možda neke druge ljude.

Možda je problem što sam ja forsirao tog dečka da bude nešto što nije, pratio je neko vreme dok se nije zaljubio, onda mu prestaje guranje gasa, guranje tih pesama, nema tu neke filozofije, to se njemu već dešavalo ranije kad se zaljubi“ Rekao je Desingerica.

Desingerica i njegova supruga Nevena su gostovali u našem IDJ Quiz-u i odgovorili su na razna pitanja koja publiku zanimaju, a celu emisiju možete pogledati u nastavku:

Komentari (1)

  1. […] „Brda lep lik je brda lepo bolestan, ima upalu pluća. Jedino je dobro što sam snimio spot u ponedeljak za novu pesmu. Jedva čekam to da izađe sledeće nedelje, da vidite havariju koju je brda lep lik napravio. I da, nastupe ću do daljnjeg morati da odložim normalno, zato što ovakav neću niđe bajo, ni do wc-a“, rekao je poznati izvođač. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News