Pretraži

„OTKAZUJEM NASTUPE DO DALJEG“: Desingerica objavom šokirao fanove, evo šta je razlog ovakve odluke (FOTO)

Showbiz
1
Desingerica
Screenshot: Youtube/IDJTV

Popularni izvođač Dragomir Despić Desingerica u poslednjih nekoliko meseci ne prestaje da intrigira javnost i publiku.

Najpre se u žiži interesovanja našao nakon što je na mrežama snimak sa njegovog nastupa postao viralan. Na tom snimku, on devojku udara patikom u glavu, te je ovakav njegov postupak kao i celokupno ponašanje poteglo brojne polemike.

Poznato je da je Desingerica deo popularnog dvojca sa kolegom Luletom Pljugicom, pa je pre nekoliko nedelja pravu buru među njihovim fanovima izazvalo gostovanje Pljugice u jednom podkastu, prilikom čega je on rekao da ovaj dvojac od januara više neće postojati. Iako nisu zvanično naveli razloge, Despić je naveo da je njihov odnos poljuljan zbog uticaja drugih ljudi, nakon čega su krenule spekulacije da je za njihov razlaz odgovorna Pljugicina nova devojka, što je on oštro demantovao.

Sada, čini se da su ovakva dešavanja i konstantni nastupi u potpunosti iscrpeli Desingericu, s obzirom na to da je on podelio objave koje su zabrinule fanove.

On je, najpre, podelio sliku iz doktorske ordinacije, na kojoj možemo videti da je snimao pluća, a potom se i oglasio ovim povodom, te naveo da pomera sve nastupe.

desingerica
Foto: Instagram printscreen/dragomirdespic_design

Brda lep lik je brda lepo bolestan, ima upalu pluća. Jedino je dobro što sam snimio spot u ponedeljak za novu pesmu. Jedva čekam to da izađe sledeće nedelje, da vidite havariju koju je brda lep lik napravio. I da, nastupe ću do daljnjeg morati da odložim normalno, zato što ovakav neću niđe bajo, ni do wc-a“, rekao je poznati izvođač.

desingerica
Foto: Instagram printscreen/dragomirdespic_design

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz