Pretraži

OGLAS KOJI JE UZBURKAO MREŽE: Prodaje se koršćena čarapa Desingerice sa njegovog čuvenog nastupa

Showbiz
0
Desingerica
Screenshot: Youtube/IDJTV

Na jednom poznatom sajtu za prodaju polovnih stvari osvanuo je neobičan oglas za prodaju bele, korišćene čarape pevača Desingerice.

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, mesecima je u žiži interesovanja javnosti. On se, između ostalog, proslavio i svojim performansima na nastupima, kada je reper mahao čarapama i davao ljudima da ih mirišu.

Jedna od tih čarapa sada je završila na sajtu za prodaju, a ovaj „rekvizit“ košta 100 evra:

Desingerica
Screenshot: kupujemprodajem
  • Nije fiksna cena! Ovo je čuvena čarapa sa nastupa iz Budve gde je Desinger šio devojku po glavi. Nažalost, nije moguće postaviti snimak sa nastupa, ali imam snimak kako hvatam čarapu. Poslaću vam snimak ako mi se javite, to je najmanji problem. Javite mi se u poruci za više detalja. Ovo je početna cena i ona nije fiksna. Oko svega se možemo dogovoriti – navodi se na sajtu.

Ovaj oglas izazvao je lavinu komenatra na društvenim mrežama, a reakcije korisnika prilično su podeljene.

Desingerica
Screenshot: kupujemprodajem

Međutim, zbog prašine koja se podigla, oglas više nije moguže pronaći na pomenutom sajtu i kako se navodi, „traženi oglas je izbrisan“.

Podsećamo, ovo nije pri put da se neki predmet popularnog izvođača našao na sajtu za prodaju. Ranije je osvanuo ioglas za prodaju njegovih naočara koje su koštale 30 evra i mogle su se preuzeti lično u Podgorici.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz