Pretraži

Desingerica otkrio da li je privatno isti kao na nastupima, pa progovorio o situaciji kada su ga mediji „izbacili iz takta“

Showbiz
0
Desingerica
Screenshot: Youtube/IDJTV

Dragomir Despić, poznatiji pod umetničkim imenom Desingerica, bio je gost u našoj emisiji IDJHOT, gde je sa našom voditeljkom Danicom Nikolić razgovarao o karijeri, ali i stvarima iz privatnog života.

Desingerica je popularnost stekao jakom energijom i svojim nesvakidašnjim performansima na nastupima, a ono što mnoge zanima je i da li je on privatno isti kao na bini.

– Jedina razlika je kad ti pustiš muziku pa me šije gas, a mene šije uvek. Evo sad kad bih pustio neki demo ja bih havarisao ovde. Ja nikad nisam mogao da slušao muziku i sedim, mene svaka pesma radi. Isti sam ja lik, ja sam taj lik, e sad je razlika jedino od situacije i šta radim u tom trenutku. Ja se ne foliram, sve ide spontano, svaki nastup je spontan, ja nemam konept, ne pripremam se – rekao je Desingerica pa dodao.

  • Naravno, ukoliko je situacija ozbiljna, idem sa drugim pristupom, ne idem ja kod advokata da ga šijem patikom u glavu. Sve zavisi od vremena i pristupa. Ovo je moj pristup muzici – objasnio je on.

On se potom osvrnuo i na priču kada su ga mediji povezivali sa jednom učesnicom rijalitija, nakon što su ga uslikali sa njom zajedno u bazenu.

Desingerica je rekao da je to bio jedini put da su ga mediji izbacili iz takta, jer je nakon objavljene fotografije proživeo agoniju sa suprugom Nevenom.

  • Kad sam bio u Crnoj Gori tad su me mediji izbacili iz takta, jedini put. To je bilo ono na bazenu sa Majom. spavao sam, budim se, žena me je probudila. U devet ujutru mi zvoni telefon, radi viber… Ja se javljam, a ona kaže: „Šta radiš? Uđi na viber“. Znao sam da nešto jeste, ulazim na viber, ono link… Spustio sam joj slušalicu i onda ide agonija – ispričao je Desingerica u našoj emisiji IDJHot.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz