Pretraži

Bijonse se bori sa neizlečivim kožnim oboljenjem: Pevačica prvi put javno progovorila o problemu sa kojim se susreće već godinama

News
0
Bijonse hobi
Foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svetski poznata pevačica Bijonse, uprkos svojoj planetarnoj popularnosti trudi se da detalje iz privatnog života sačuva dalje od očiju javnosti, a sada je rešila da otkrije detalj koji je dugo krila.

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Mnoge poznate ličnosti ne kriju da imaju zdravstvene probleme, ali nerado pričaju o tome i drže taj deo svog života samo za sebe. Međutim, među njima ima i onih koji svoju popularnost koriste upravo da bi podigli svest o pojedinim oboljenjima i bili podrška svima onima koji se bore sa istim problemima.

Bijonse je tako, nakon što je taj detalj dugo skrivala od javnosti, otkrila da se bori sa psorijazom glave još od mlađih dana i da je pokušavala da pronađe razna rešenja, ali nažalost nije uspela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ona je nedavno davala intervju za jedan američki portal, a tada je otkrila i kako je uspevala da suzbije pojavljivanje psorijaze.

– U salonu moje majke sam provela detinjstvo. Otac mu je tu nanosio ulja na skalp, kako bi mi tretirao psorijazu. I danas se svega toga dobro sećam, te uspomene su mi svete – ispričala je Bijonse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ona nije jedina koja se bori sa psorijazom od poznatih ličnosti, budući da je poznato da se i Kim Kardašijan već dugi niz godina bori sa ovim problemom o kom je često pričala javno.

Kim neretko priča o psorijazi sa svojim pratiocima, a ne izbegava ni da podeli fotografije na kojima pokazuje promene na svojoj koži.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News