Pretraži

Kim Kardašijan se bori sa neizlečivim kožnim oboljenjem: Zabrinula fanove objavom, stanje joj se pogorošava (FOTO)

News
2
kim kardašijan met gala
Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Popularna Kardašijanka je na svom Instaram profilu podelila kako izgleda njena koža zbog bolesti, pa objavom zabrinula fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim je dijagnostikovana psorijaza od 2011. godine, pa njena borba traje već više od jedne decenije, međutim, donedavno je malo ko znao za njen zdravstveni problem.

Ovog puta Kim je odlučila da pokaže pratiocima kako izgleda njena koža bez ikakvih filtera i prikrivanja, kojima se inače služi zarad prikrivanja nedostataka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Osim što joj je kako ona kaže, psorijaza izašla na rukama, njoj se neretko pojavljivala i na licu, što ju je ometalo u svakodnevnim aktivnostima.

Kardašijanka je priznala da je jako bolno kada joj se pojavi psorijaza na koži, te da zbog toga mora da odstupi od nekih svakodnevnih aktivnosti ne bi li smanjila iritaciju.

Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian

Pokušavala je i sa promenom ishrane i životnih navika, ali nažalost nije pomoglo u sprečavanju nastanka ove uporne kožne bolesti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Naime, Kim Kardašijan je priznala da koliko god joj teško pada borba sa psorijazom, voljna je da sa pratiocima podeli njen put lečenja iste, te tako pomogne onima koji vode borbu sa ovim problemom.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News