Pretraži

5 najpopularnijih Tiktok filtera: Omiljeni efekti internet zvezda pomoću kojih ćete kreirati originalan i zabavan content

Hi-Tech
0
tiktok filter društvene mreže
Foto: Sinsee Ho / Alamy / Alamy / Profimedia

Korišćenje Tiktok filtera možda izgleda suludo, ali upravo na taj način nastaju i svi novi trendovi.

Tiktok kao aplikacija doživela je ekspanziju u protekle tri godine, pa su se mnogi influenseri preusmerili upravo na nju. Iako od samog Tiktoka ne može da se zarađuje, saradnje sa mnogobrojnim brendovima donose mnogo veću zaradu na Tiktoku u odnosu na Instagram.

Mladi su primetili da su društvene mreže budućnost poslovanja, a ono što ih oduvek zanima jeste kako i oni da krenu stopama uspešnih influensera. Za uspeh na bilo kojoj društvenoj mreži potrebno je mnogo truda, iako na oko izgleda lako.

Za početak treba znati šta trenduje, šta je popularno i kako se približiti pratiocima, a ukoliko znaš ove „recepte“ spreman si za svoju Tiktok “karijeru“.

Pročitajte i: 8 najboljih aplikacija za editovanje videa na TikToku: Sve prednosti i mane najpopularnijih programa, a evo koji su BESPLATNI

Korišćenje Tiktoku filtera možda izgleda suludo, ali upravo tako i nastaju svi trendovi. Ako se investirate u svoj for you page onda ćete shvatiti da na baš svakom snimku na Tiktok aplikaciji postoji neki efekat koji je iskorišćen.

Foto: bigtunaonline / Alamy / Alamy / Profimedia

Najpopularniji Tiktok filteri

1. Green screen

Green screen je jedan od najpopularnijih efekata na platformi, koji automatski detektuje vaše telo i uklanja pozadinu. Zatim možete dodati prilagođenu pozadinu tako što ćete učitati drugu fotografiju ili video iz svog telefona ili čak izabrati neku od opcija koje nudi TikTok.

Možete se snimiti kako istražujete svemir, šetate ulicama mediteranskog grada ili ste na setu svog omiljenog TV šoua. Čak možete napraviti snimak ekrana recenzije, komentara ili vesti i snimiti svoj komentar na to. To pruža praktično beskonačne mogućnosti za brendove i kreatore da puste svoju kreativnost da zablista.

@stanzipotenza Based on true events #fyp #xyzbca ♬ original sound – Stanzi

TikTok kreator, Stanzi Potenza, na primer, redovno koristi efekat zelene pozadine za snimanje komičnih skečeva. Do sada je uspela da se snimi u kafeima, u kućama iz perioda Građanskog rata, pa čak i u paklu.

2. Vintidž efekat

@.biancagrwm Brew is the best! #fyp #foru #forupage #xyzbca ♬ Tear in My Heart – twenty one pilots

Ako želite samo da promenite opšti izgled i osećaj vašeg videa, a da ne dodajete druge vizuelne elemente, probajte filter pod nazivom „Brew“ dostupan u kategoriji „Food“. Iako se filter nalazi u kategoriji „Food“, ne znači da je njegovo korišćenje ograničeno samo na content vezan za hranu, već se može se koristiti za mnogo više od toga.

Ovaj efekat daće vašem videu retro, vintage izgled i odlična je alatka kojuj možete koristiti ako želite da snimate svoje lice, vodite ljude na turu po vašem kancelariji, ili čak snimite svoj svakodnevni život kao kreator sadržaja.

3. Cozy filter

@ibamclub Cozy filter perfect for this autumn. Link in bio 🥮🍂 #autumnaesthetic #autumnvibes #autumnfashion #aesthetic #pinterestgirl #fyp #foryoupage #fypシ ♬ lovergirl – saturra

Ovo je savršen Tiktok filter za korišćenje ako radite sa slabim osvetljenjem ili ako imate tamni, sumorni video koji treba malo pojačati svetlosti. Filter „Cozy“ dostupan je u kategoriji Portret i dodaje toplinu i snove vašem videu, čineći ga odličnim izborom ako želite da snimate svoje lice.

4.Klovn filter

@yessenia1581 #greenscreenvideo #adopt #catsoftiktok #anxiety #clownfilter #fypシ ♬ Be A Clown – Angie

Korisnici Tiktoka su koristili ovaj filter, koji stavlja klovna preko vašeg lica u videu, kako bi prikazali neugodne trenutke i životne „neuspehe“. Ovaj filter koristila je čak i slavna pevačica Majli Sajrus kada je objavila video o svom bivšem dečku.

5.Dvd filter

@radovanovic__kosta Tomos@TOMA @IDJShow #nikafaneneznaju #viral #fyp #foryoupage #idjshow ♬ original sound – klaroline🫀

Mnogi Tiktokeri na našim prostorima koriste ovaj Tiktok filter, pa je samim tim i postao viralan, a do sada je iskorišćen više od milion puta na Tiktoku.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Hi-Tech