Pretraži

„Pripremala sam se i emotivno i fizički“: Marija Šerifović progovorila o sinu, pa otkrila šta joj najteže pada

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Marija Šerifović otkrila je kako se pripremala za majčinsku ulogu, kao i šta joj najteže pada kada je briga o sinu u pitanju.

Poznato je da se pevačica u decembru ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi, a iako su ove vesti došle kao veliko iznenađenje za njenu publiku i fanove, Marija je sada otkrila da se za ovu ulogu spremala jako dugo.

Ona je gostovala u najnovijem izdanju emisije IDJHot, te je iznela detalje iščekivanja prinove, ali i kako se snašla kao roditelj.

„Pa dobro je, s obzirom na to da smo se dugo pripremali i emotivno i fizički i kako god da hoćeš, rekla bih da da“, istakla je Marija, a potom priznala da li joj neke obaveze oko sina teško padaju.

„Pomažu svi, on ima Vericu, tetke, moje prijateljice, svi u tom nekom mom prvom krugu prijatelja i porodice su tu, svi uživamo u toj ljubavi, energiji, njegovim osmesima, tako da je dan dobio neke nove boje. A i ono što je najteže nekako ide kroz neku prizmu, neke neverovatne emocije, neku neverovatnu energiju koja dolazi sa malom bebom u kući. Okej, možda neke neprospavane noći, ali dovoljno je da se iskezi jednom i sve prođe“, rekla je novopečena mama.

S obzirom na to da svoju publiku osvaja neverovatnim vokalom dugi niz godina, njeni fanovi se uvek pitaju da li im pevačica priprema nešto novo, te da li će ih uskoro iznenaditi nekim novim projektom.

„Mislim da ne, pošto je od ploče prošlo šest meseci. Tako da ne, iako sam odlučila da nešto preterano ne planiram kada će pesme, kada će albumi, svaki put kada mi se ukaže prilika da čujem dobru pesmu, ja ću je snimiti.“

Šta je Marija rekla o kolegama sa javne scene, ali i druge najnovije vesti iz showbizza pogledajte u novom izdanju IDJHot-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz