Pretraži

„Hvataju me kao najvećeg kriminalca“: Lea Stanković doživela neprijatnost na Kopaoniku, pa zaradila kaznu

Influence
1
lea stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influenserka Lea Stanković je sa svojom ekipom otputovala na Kopaonik, pa nakon prelepa tri dana influeserka je dobila kaznu za prekoračenu brzinu, na šta je imala oštar komentar.

Naša popularna influenserka Lea Stanković je nedavno pokrenula svoj brend odeće, a pre nekoliko dana dok je gostovala u podkastu kod influenserke Lune Đogani otkrila je da ima svoju firmu već godinama. Kao pravi vođa, Lea je pre nekog vremena odlučila da svoju ekipu odvede na Kopaonik, a sada je snimila video u kom je prikazala njihove doživljaje sa ovog team building-a.

Lea već neko vreme često priča o svojoj dijeti, pa je i sada na početku videa istakla kako bi trebalo da pazi na ishranu, i to iz razloga koji je zaintrigirao mnoge.

– Inače, ja sam odlučila da budem na dijeti, treba da smršam jer treba uskoro da se snimam gola, međutim, onda sam odustala od dijete i shvatila, vi mene volite ne zato što sam mršava nego što me volite generalno i volećete me debelu i golu – istakla je Lea dok je jela slatkiš.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Ovako se ekipa uputila na Kopaonik gde ih je na njihovo oduševljenje dočekao sneg.

Pored njene asistentkinje Ane, Lei je na ovom putovanju društvo pravio i Petar, koji je po svemu sudeći takođe deo njihovog tima. Lea je ovom prilikom predložila devojkama da koje žele da izađu sa Petrom da se jave njoj na mejl, pa će im ona zakazati dejt.

Kuća u kojoj se ekipa smestila je pravi moderni smeštaj za mlade ljude koji je Lea odmah predstavila fanovima, a komentari na ovu kuću su bili mnogobrojni.

Oni su na Kopaoniku malo uživali, a malo radili. Ekipa je stigla i da izađe, a čak ni ono što se desilo na kraju putovanja nije uspelo da im upropasti doživljaj. Naime, Lea je dok se vraćala dobila kaznu za prekoračenu brzinu.

– Naravno, to je moralo da se desi, prekoračite brzinu za 5 kilometara, mene odmah hvataju kao najvećeg kriminalca, dok se dešavaju silovanja, krađe pljačke, kažu nije snimila kamera, ali ja ću uvek dobiti kaznu, uvek to mora da se desi – požalila se Lea.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence