Pretraži

Fanovi Metjua Perija besni zbog propusta na dodeli Bafta nagrada: Organizatori im odmah odgovorili

Showbiz
0
metju peri
Foto: Youtube printscreen/ABC News

Na sinoćnjoj dodeli Bafta nagrada nije bilo ni reči o pokojnom glumcu Metjuu Periju na šta su njegovi fanovi odmah oštro reagovali.

Sinoćna dodela nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti danas je glavna tema svih svetskih medija. Mnogobrojne poznate ličnosti su obeležili jučerašnji događaj u Londonu, a jedna stvar je naročito privukla pažnju. Naime, iako je bilo reči o mnogim poznatim glumcima, nijednom nije spomenut popularni glumac Metju Peri koji je preminuo prošle godine, a to je izazvalo burnu reakciju njegovih fanova.

– „Šokantno loše, „Šokantan propust“, „Zašto nije bio uključen u ovaj deo“ – bili su samo neki od komentara na koje je predsatvnik Akademije odmah odgovorio:

metju peri
Foto: RHEA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Mogu da potvrdim da će Metju Peri biti upamćen na našoj nadolazećoj dodeli televizijskih nagrada BAFTA – istakao je on za „People“.

Ipak, ovo nije smirilo Metjuove fanove koji su nastavili sa prozivkama:

– “Ali on je bio i filmski glumac!” , „Metju Peri je snimio mnogo filmova… To je bila loša odluka“ – nastavili su oni.

Inače, na sinoćnjoj dodeli veliki broj poznatih glumaca i filmova je dobio prestižnu nagradu. Film „Openhajmer“ osvojio je čak sedam nagrada, dok „Barbi“ nije nijednu, a kako je protekla sama dodela pogledajte ovde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz