Pretraži

„Mislila sam za njega da je budala!“ Lea Stanković otkrila kako se upoznala sa Caletom, pa priznala kojim potezom ju je oborio s nogu

Influence
1
CALE I LEA
Foto: Instagram printscreen/cale_official

Poznati influenseri Lea Stanković i Cale bili su gosti u podkastu kod Lune Đogani, pa je Lea tom prilikom otkrila na koji način su se ona i Cale upoznali.

Jedan od najpoznatijih parova na našoj javnoj sceni Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su odlučili da pokrenu novi projekat. Oni su u okviru svoj Jutjub kanala počeli da snimaju jednu vrstu podkatsa pod nazivom „Bunker“ gde je ideja da dolaze njihovi bliski ljudi  poznate ličnosti i da pričaju o svom životu. Sada je Luna ugostila poznate influensere Leu Stanković i Caleta.

Njih dvoje su nerazdvojni, i uglavnom kače zajedničke objave za kojima njihovi fanovi lude, a sada je Lea konačno, dok su odgovrali na 12 pitanja fanova koje je Luna izdvojila, otkrila na koji način su se njih dvoje upoznali.

Foto:Youtube printscreen/Sikter Tube

Cale je došao slučajno do mog broja telefona preko neke grupe u kojoj smo zajedno bili i onda je krenuo da mi piše „hajde da se reklamiramo međusobno na Instagramu“ gde sam ja kulirala i bila u fazonu „Bože, niti se poznajemo niti išta“ i on meni tako nekoliko puta – počela je Lea objašnjavanje pa dodala:

I došla sad prilika, dolazi on u Beograd i sad čovek je tu, moraš da se upoznaš. Oni su svi mislili da sam ja uobražena, a nisam ja uobražena nego sam za njega mislila da je budala – istakla je uz puno smeha.

– Onda sam ga ja pozvala na moj 18. rođendan gde je on meni doneo medveda veličine ove garniture – pokazala je in fluenserka, na šta je Cale dodao:

Kaže meni taksista, druže šta si ti pa nosiš ovoliku mečku.

Foto:Youtube printscreen/Sikter Tube

– Tu me je stvarno oduševio, pa sam kasnije razbila predrasude o njemu i bio mi je jako smešan. I sada se družimo ima 4 godine – priznala je Lea.

 

 

Komentari (1)

  1. […] „Cale je došao slučajno do mog broja telefona preko neke grupe u kojoj smo zajedno bili i onda je krenuo da mi piše „hajde da se reklamiramo međusobno na Instagramu“ gde sam ja kulirala i bila u fazonu „Bože, niti se poznajemo niti išta“ i on meni tako nekoliko puta. I došla sad prilika, dolazi on u Beograd i sad čovek je tu, moraš da se upoznaš. Oni su svi mislili da sam ja uobražena, a nisam ja uobražena nego sam za njega mislila da je budala“, rekla je ona u emisiji „Bunker“ kod Lune Đogani, pa otkrila kako su na kraju postali prijatelji. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence