Pretraži

UČESNICI IDJSHOW-A OSVAJAJU BALKAN: Trending u svim zemljama regiona GORI zbog ovih šest pesama!

IDJShow
0

Ovogodišnji učesnici IDJShowa objavili su prvih 6 pesama i samo 24 sata nakon objavljivanja već su se probili na Jutjub trending liste širom Balkana!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJShow (@idjshow)

U poslednjoj epizodi IDJShowa imali smo priliku da čujemo prvih 6 pesama od ukupno 12, a po samom objavljivanju pesama i spotova takmičara IDJShow-a društvene mreže ne prestaju da bruje o tome.

Pored Jutjub trendinga i Tiktok ne zaostaje, pa se njihovi fanovi neumorno snimaju uz saundove koje su ovi mladi pevači objavili i na Tiktoku.

U nedelju smo imali priliku da čujemo šest pesama koje su u vlasništvu Đie, Barbare, Zone, Alekse, Sare i Đane.

Kako su već podaci o trending listama dostupni, očigledno je da su ove mlade buduće zvezde brzinom svetlosti osvajaju publiku u Balkanu, pa se svih šest pesama odmah našlo na samim vrhovima svih trending lista u regionu!

Sara Zinaić

Sara Zinaić se predstavila sa pesmom “Lolipop“ te njena pesma i spot broje za sada 95 hiljada pregleda i nalazi se na 29. mestu u trendingu u Srbiji.

Anđela Dekić Đia

Đia sa pesmom “Nervni slom“ se našla na 22. mestu u trendingu Srbiji, a njena pesma, koja ima 120 hiljada pregleda, našla se i na 20. mestu trending liste u Crnoj Gori, ali i 28. mestu u Bosni i Hercegovini.

Barbara Popović

Barbara Popović se predstavila pesmom “Vatrena“ i zauzela 20. mesto na trendingu u Srbiji sa 195 hiljada pregleda, dok se u regionu njena pesma našla na sledećim pozicijama na trending listama:

Crna Gora 17. mesto
Makedonija 9. mesto
Bosna i Hercegovina 24. mesto
Hrvatska 23. mesto

Tijana Trivić Zona

Zona je predstavila pesmu “Opasna zona“ i zauzela 26. mesto na trendingu u Srbiji sa 92 hiljade pregleda.

Đana Smajo

Đana pesmom “Ljubav“ se nalazi na 21. mestu na trendingu i ima 212 hiljada pregleda, a u zemljama u regionu je na sledećim pozicijama:

Crna Gora 18. mesto
Makedonija 25. mesto
Bosna i Hercegovina 22. mesto
Hrvatska 11. mesto

Aleksa Žikić

Aleksa sa pesmom “Kao da smo pali s marsa“ je zauzeo 28. mesto na trendingu u Srbiji sa 100 hiljada pregleda, dok je u Crnoj Gori takođe na 28. mestu i na 29. mestu u Makedoniji.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow