Pretraži

SIN GOGE SEKULIĆ ZA 5. ROĐENDAN DOBIO STAN U DUBAIJU: Pevačica progovorila o bivšem suprugu, pa priznala da će ih ovaj događaj ponovo spojiti

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/sekulicgoga

Poznata pevačica Goga Sekulić otkrila je šta je njen sin dobio za 5. rođendan, u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom, kao i šta joj je najbitnije kod roditeljstva.

Goga Sekulić neretko privlači pažnju medija. Ova popularna pevačica iza sebe ima dva braka – prvi koji se okončao nakon samo dva meseca i to smrću njenog tadašnjeg supruga Igora Ramovića što je u njenom srcu ostavilo veliku prazninu i ožiljak, nakon čega je usledio drugi brak, sa Urošem Domanovićem, sa kojim  ima sina Vasilija Andreja. Njih dvoje su se prošle godine razveli nakon šest godina braka, zbog, kako je tada navela, udaljenosti, i različitih načina života.

Sada je njihov sin napunio pet godina, a Goga je otkrila kako će njen naslednik proslaviti rođendna.

– Jedva čekamo, sutra mu je rođendan. Igraonica, društvo iz vrtića, familija… Biće svašta nešto za decu. On nije zahtevan za poklon, ima sve igračkice. Od garderoobe ne znamo šta ćemo, samo to da nam ne donose… Kupila sam mu sada bojice…- istakla je pevačica, pa je otkrila šta je njen sin dobio za rođendan od oca, kao i da će on doći na ovaj događaj.

– Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Ciriha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. deca treba da budu maksimalno ispoštovana i voljena. Da oba roditelja učestvuju u odrastanju deteta – istakla je ona za „Blic“ pa otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

– U dobrim smo odnosima, jako korektnim. Volela bih tako da ostane.

GOGA SEKULIĆ, GOGE SEKULIĆ SIN
Photo: Instagram/sekulicgoga

Iako je u dobrim odnosima sa bivšim suprugom ona je ipak nastavila dalje, pa je nedavno priznala da je ponovo zaljubljena, i to u osam godina mlađeg sportistu.

– Tačno je da imam nekoga s kim mi je lepo, mogu samo reći da je mlađi od mene i da je sportista – rekla je pevačica kratko za Paparazzo.rs.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz