Pretraži

ZAPLAKALA OD SREĆE: Sara Zinaić predstavila pesmu „Lolipop“, Relja puca od ponosa!

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Prva takmičarka za večeras koja se našla na velikom stejdžu kako bi zajedno sa voditeljima i coach-evima predstavila, a potom i prokomentarisala svoj projekat, je Sara Zinaić.

Sara je uz pomoć Reljinog tima snimila pesmu pod nazivom „Lolipop“, a sada je pred našim kamerama otkrila kako je tekao sam proces, priznavši da je u jetnom trenutku čak i posumnjala u ovu numeru.

Kad sam prvi put čula pesmu, malkice sam posumnjala u nju. Nije da mi se nije svidela, svidela mi se odmah, ali su mi krenule sumnje da li će publika da prihvati, u kom smeru treba da se krećem. Sećam se da sam posle razmišljala da moram da verujem procesu. Pesma je mnogo slatka, uživam dok je slušam i to mi je najbitnije bilo. Mislim da ću plakati kad vidim spot. Već sad to osećam kad je slušam – iskreno je priznala Sara.

Foto: IDJTV

– Što se tiče Sare i njenog rada u studiju, ja sam procenio da je bolje da se što manje pojavljujem i nisam im se mešao u proces. Mnogo sam srećan i ponosan, najviše volim kad vidim koliko si ti srećna – priznao je Relja.

Foto: IDJTV

Nakon komentara coach-eva na red je došlo predstavljanje spota koji su svi s nestrpljenjem čekali i s pažnjom ispratili, a Sara nije mogla da sakrije ponos, ali ni suze.

Foto: IDJTV

– Toliko je predivan spot, jeste da sam znala otprilike kako će da izgleda, ali ovo me je baš iznenadilo. Ne mogu da prestanem da se smejem, to je jedino osećanje koje imam vezano za ovu pesmu. Ponosna sam i mislim da je moj put u ovom takmičenju bio dosta specifičniji s obzirom na to da sam u jednom momentu ispala, pa sam se vratila u takmičenje, sve ovo mi je bilo nezamislivo – priznala je Sara.

Foto: IDJTV

– Srećan sam i zadovoljan, voleo bih da taj osmeh koji je nabacila ne skida do kraja života. Moram da se osvrnem na moju Made in Blkn ekipu koja je radila pesmu, Đole, Ivke i Meta, moram da se zahvalim i njima. Preponosan sam, puno mi je srce, valjda čovek i živi za ovakve neke trenutke koji ti napune dušu – iskren je Relja.

– Ovo je toliko zdravo i lepo što sam videla, preplavila me je neka prelepa ljubavna energija, donela si mi radost. Mislim da nam baš nedostaje te zdrave muzike i da će publika jedva čekati da sluša ovakvu muziku. Toliko si harizmatična i slatka i isto takva ti je pesma – prokomentarisala je Nataša, a Darko se nadovezao:

– Sam naslov kaže, kako izgledaš, tako i pevaš, sve je lepo, slatko… Tebe su baš pogodili, od teksta do produkcije, pesma je svetska. Ti si takva, ti imaš američki šmek i u pevanju, to su pogodili u muzici. O videu da ne pričam, izgledaš kao milion dolara – rekao je Darko.

Sarinu novu pesmu pod nazivom „Lollipop“, pogledajte i poslušajte putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow