Pretraži

ZAKOPALE RATNE SEKIRE? Mahrina jednim potezom zaintrigirala pratioce, svi se pitaju šta se dešava između dve pevačice (FOTO)

News
0
Mahrina
Foto:Printscreen/Instagram:mahrinaye

Čini se da su se strasti između Mahrine i Sare Zinaić konačno smirile.

Na samom početku druge sezone IDJShow-a, Mahrina je podelila jedan od Sarinih nastupa i pružila joj javno podršku, te su mnogi smatrali da je ona jedan od pevačicinih favorita u novoj sezoni.

Međutim kada su je pratioci nedavno upitali za koga navija, ona je izdvojila nekoliko takmičara među kojima se nije našla Sara. Nakon ove Marinine izjave, verni fanovi show-a su primetili da je finalistkinja prve sezone otpratila Saru sa Instagrama.

Sara je povodom ove vesti dala izjavu ekskluzivno za IDJTV i otkrila da ne zna zašto se pevačica odlučila na ovaj korak, ali da nije došlo ni do kakve svađe.

Nije se desilo ništa konkretno između nas. Ja nju zaista poštujem i gotivim i ovde smo se viđale kada sam dolazila na probu. Zapravo, mislim da sam je skoro videla, nismo komunicirale pretereno. Najnormalnije smo se pozdravile i to je to. Meni je totalno okej da se promene mišljenje, svako ima pravo na svog favorita, to je normalno i ništa strašno po mom mišljenju, niti ja to shvatam lično“, rekla je ona tom prilikom.

Na kraju je upravo Mahrina bila ta koja je razjasnila celu situaciju. Ona je otkrila šta je to što je zamerila mladoj takmičarki i zašto ju je otpratila sa društvenih mreža.

Ja sam Sari dosta pomogla oko nekih stvari, a s obzirom na to, kao i na činjenicu da me gotivi, sluša moju muziku i deli moje pesme, očekivala sam da će me uvrstiti među svoje favorite iz prve sezone. Nije u pitanju ego momenat, samo sam prosto očekivala da me spomene jer sam joj se našla. Postojao je još jedan problem što sam joj zamerila, ali o tome ne bih javno govorila“, istakla je ona.

Sada je po svemu sudeći došlo do novina u ovom odnosu. Nakon što se situacija oko njihovog odnosa stišala, Mahrina je ponovo zapratila Saru na društvenim mrežama, te su mnogi pomislili da je do dve pevačica konačno došlo do pomirenja i da su razrešile sve nesuglasice koje su imale.

sara zinaić, mahrina
Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News