Pretraži

„NIŠTA NIJE KAO ŠTO IZGLEDA“: Nataša prokomentarisala nastup Mahrine i Sanje, pa otkrila nepoznat DETALJ o Aleksićevoj

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Takmičarka Sanja Aleksić u večerašnjoj epizodi „Back to the future“ na sceni je zapevala sa prošlogodšinjom finalistkinjom Mahrinom.

Sanja i Mahrina za večerašnji nastup odabrale su Mahrininu pesmu „Ljubila“, a Sanja je odmah nakon nastupa u razgovoru sa voditeljkom Danicom Nikolić otkrila kako je bilo sarađivati sa Mahrinom.

Foto: IDJTV

Bilo je lagano, mi se već znamo od ranije. bilo mi je veliko zadovoljstvo da delim scenu sa njom – istakla je Sanja, a Mahrina se složila sa njenim mišljenjem i priznala da joj je bila velika čast da zapeva sa Sanjom, a potom je otkrila šta misli o drugoj sezoni IDJShow-a:

Predobro je! Na previsokom nivou je sve i svaka čast produkciji – kratko je prokomentarisala Mahrina, a onda su usledili komentari žirija.

– Sanja, ti si našla jednu konstantu koju više ne puštaš. To ne varira, ne ide ni dole ni gore, ali si na jednoj vrlo dobroj konstanti i ono što mi se sviđa, mislim da si kroz ovaj šou pronašla i sebe žanrovski. Ti si u svakom smislu jedna vrlo zahvalna osoba, svaku kritiku vrlo dobro prihvataš, tvoj karakter mi se jako sviđa, bravo! – rekao je Relja.

Slažem se sa Reljom, Sanja, našla si put kojim treba da nastaviš, ali moram da kažem i hvala Mahrini koja je bila fantastična prošle sezone. Nekad pobeda i nije toliko bitna, radom možeš da postigneš uspeh – istakao je Darko.

Foto: IDJTV

– Preslatke ste bile na bini, Mahrina jeste dokaz da pobeda stvarno nije presudna zato što ona ima predivnu karijeru i tako je lepo nastavila svoj muzički put nakon učešća u IDJShow-u. Ne mogu da se složim sa Reljom i Darkom kada komentarišu Sanjin muzički put i da se pronašla u žanru, zato što nas dve komuniciramo gotovo svakodnevno. Ona čezne za pesmom koja nije ovog senzibiliteta, već je pesma koja je balada, koja će pokazati nju u jednom drugom svetlu, ali eto nikako se nije pogodilo da peva takvu pesmu. Tvoja karijera posle ovog šoua ne zavisi samo od produkcije, već i od onoga što ti želiš da radiš, tako da iskoristi to vreme da pokažeš ljudima ko si zapravo – rekla je Nataša, dodavši da Sanja ima stranu koju nije pokazala javno:

– Osim svega ovoga što nam pokazuje, Sanja je jedna jako senzitivna osoba i ništa nije kao što izgleda! – rekla je Nataša.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow