Pretraži

„NIJE U PITANJU EGO MOMENAT, ALI…“: Mahrina otkrila zašto je otpratila Saru Zinaić sa Instagrama i šta joj je zamerila

IDJShow
0
MAHRINA
Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

Odnos bivše učesnice IDJShow-a Mahrine i ovogodisnje finalistinje Sare Zinaić ne prestaje da intrigira javnost.

Naime, nakon što su korisnici društvenih mreža primetili da je Mahrina otpratila Saru sa Instagrama, a takođe i javno istakla svoje favorite za ovogodisnju sezonu takmičenja, među kojimam nije Sara, mnogi su se zapitali da li između njih postoji sukob.

Ekipa IDJTV-a je sa Sarom porazgovarala o novonastaloj situaciji, a ona nam je otkrila da li se između njih dogodilo nešto što  je pokvarilo odnos nje i prošlogodišnje takmičarke. Ipak, ona je za naše kamere ispričala da ne zna o čemu se radi, te da poštuje i rado sluša muziku drugoplasirane kandidatkinje iz prve sezone IDJShow-a.

  • Nije se desilo ništa konkretno između nas. Ja nju zaista poštujem i gotivim i ovde smo se viđale kada sam dolazila na probu. Zapravo, mislim da sam je skoro videla, nismo komunicirale pretereno. Najnormalnije smo se pozdravile i to je to. Meni je totalno okej da se promene mišljenje, svako ima pravo na svog favorita, to je normalno i ništa strašno po mom mišljenju, niti ja to shvatam lično – rekla je Sara, a potom otkrila da ona neće otpratiti Mahrinu sa Instagrama.
Foto:Printscreen/Instagram:sarazinaic
Foto:Printscreen/Instagram:sarazinaic

Međutim, novinari našeg portala stupili su u kontakt sa Mahrinom, koja nam je otkrila da postoje stvari koje je zamerila ovoj učesnici, zbog čega ju je i otpratila sa društvenih mreža.

Ja sam Sari dosta pomogla oko nekih stvari, a s obzirom na to, kao i na činjenicu da me gotivi, sluša moju muziku i deli moje pesme, očekivala sam da će me uvrstiti među svoje favorite iz prve sezone. Nije u pitanju ego momenat, samo sam prosto očekivala da me spomene jer sam joj se našla – počela je ona, pa dodala:

Mahrina
Foto:Printscreen/Instagram:mahrinaye

Postojao je još jedan problem što sam joj zamerila, ali o tome ne bih javno govorila – navela je pevačica.

Iako su se na početku druge sezone međusobno javno podržavale, to više nije slučaj, a Cvetkovićeva je poručila da njeni favoriti nisu samo najbolji pevači u šouu, već joj je bitna još jedna stvar.

Generalno nemam ništa protiv nje, svaka je izabrala svoje favorite i to je to. Ono što bih dodala je i da ja ne biram favorite samo na osnovu toga kakvi su pevači već i kakav odnos imam sa njima -zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow