Pretraži

„NE SHVATAM TO LIČNO“: Sara priznala zašto Mahrina nije na njenoj listi favorita, pa otkrila u kakvom su sada odnosu (VIDEO)

IDJShow
0
Sara Zinaić
Screenshot: Instagram/sarazinaic

IDJShow ne prestaje da privlači pažnju publike i da obara sve rekorde gledanosti, a odnos između prošlogodišnje učesnice Mahrine i ovogodišnje finalistkinje već neko vreme je u žiži interesovanja javnosti.

Učesnica prve sezone IDJShow-a, Mahrina, nedavno se oglasila na svom Instagramu i otkrila ko su njeni favoriti u novoj sezoni, a mnogi su se iznenadili što se na ovom spisku ne nalazi Sara Zinaić, s obzirom na to da joj je Mahrina na početku javno pružala podršku.

Nedugo nakon toga, verni pratioci show-a primetili su i da Mahrina više ne prati Saru na Instagramu, pa su se svi zapitali šta se dešava između ove dve devojke, kao i da li je došlo do sukoba.

Ekipa IDJTV-a je sa Sarom porazgovarala o novonastaloj situaciji, a ona nam je otkrila da li se između njih dogodilo nešto što  je pokvarilo odnos nje i prošlogodišnje takmičarke.

Ipak, ona je za naše kamere ispričala da ne zna o čemu se radi, te da poštuje i rado sluša muziku drugoplasirane kandidatkinje iz prve sezone IDJShow-a, dok je Mahrina priznala da je očekivala da će je Sara uvrstiti u svoje favorite iz prve sezone jer joj je dosta pomogla, te da ju je zbog toga izbrisala iz prijatelja.

Sada se Sara ponovo oglasila i otkrila kako ona gleda na to.

  • Ja zaista ne bih volela da se od ovoga pravi nešto što ne postoji. Ja jesam osoba koja je vrlo zahvalna kada mi se pruži pomoć za bilo šta, i ljudi koji su mi pomogli to znaju i svesni su toga – navela je finalistkinja, a onda je otkrila i zašto se mahrina nije našla na njenij listi favorita iz prve sezone:

  • Ja uvek kažem da ako krenem da nabrajam, nabrojaću sve. Isto tako i za drugu sezonu. U jednom trenutku sam krenula ispočetka, na audiciji mi je zapao Džordži za oko, ponavljam da svako ima pravo na svog favorita…Ja krećem od sebe, ako se ne nađem na nečijoj listi favorita, to ne može da me uznemiri. Ne shvatam to lično – objasnila je ona.

S obzirom na to da je Mahrina spomenula da ju je Sara jednim postupkom razočarala, upitali smo je i da li može da pretpostavi o čemu se radi:

  • Ne, ne mogu da pretpostavim zaista. Ne znam, ako je ona odlučila da ne želi javno o tome da govori, to je u redu – istakla je Zinaićeva, koja je potom ispičala i da li se u međuvremenu čula sa Mahrinom:

  • Ne, nismo se čule. Kao što sam rekla, ja nemam nikakav problem sa njom, a kada je u pitanju naša saradnja, mogu da kažem da to nije na meni – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow