Pretraži

„NA TEBE AGRESIJA DOBRO DELUJE“: Nataša se našalila na račun Stefana Glišovića, Darko mu dao važan savet

IDJShow
0
idjshow
Foto: IDJTV

Našim coach-evima se po drugi put na velikom stejdžu predstavio Stefan Glišović izvedbom pesme „Emocije“ prošlogodišnjeg takmičara Stefana Shy-a.

S obzirom na to da je u prošloj epizodi Stefan imao sukob mišljenja sa Natašom, te je u jednom trenutku i Relja morao da reaguje zbog njegovog stava, ovaj takmičar je nakon svog nastupa osetio potrebu da se obrati Nataši, ali i celom žiriju.

„Želim da se izvinim produkciji, pre svega Nataši, zbog prošlog komentara koji nije bio baš u redu, na mestu. Izvinjavam se celoj produkciji i Relji i Darku“, rekao je on.

Nataša je potom imala nešto da mu poruči, a ujedno je i prokomentarisala njegov večerašnji nastup.

„Ja sam tebi htela, Stefane, da kažem da sam stvarno bila pregruba u želji da te trgnem jer si mi se prošli put uspavao, a da je moj način možda bio malo agresivan. Ali evo dokaza da se jesi trgao, opet si sa gitarom, opet si sam, ali u ovoj pesmi je bilo događaja. Nisam mogla da skinem pogled sa tebe, slušala sam šta pričaš, šta pevaš tako da si ti definitivno taj na koga agresija dobro deluje“, našalila se sa njim Nataša.

„Ja neću o agresiji, meni se on od početka, sve vreme dopada. Vrlo je autentičan u svom izrazu i meni je on kao autor jako bogat. Ima odličan vokal, prošli put sam ga puno hvalio, sad ću malo manje, reći ću da mi se ovo jako dopalo i da se nadam da se gledamo dalje“, bio je kratak Relja.

Iako se Darko u prošloj epizodi nije mešao u nastali sukob, on je sada prokomentarisao kako Stefanov nastup, tako i njegovo ponašanje.

„Meni je Stefan i vokalno i muzički od početka super. Baš mi je drago što si odabrao tuđu pesmu, da čujemo nešto različito od tebe. Drugačije je kada pevaš svoje pesme, drugačije je ovako. Bez obzira na to što se meni sviđaš, Nataša je iz tebe izvadila nešto drugo i sviđa mi se što si se izvinio. Prvo, komentar ti nije bio na mestu. Ti kao muškarac moraš da smiriš malo, bez obzira na to šta ti žiri kaže, ona ti je dobronamerno rekla neke stvari. Drago mi je što si se izvinio, jer zaslužuješ da se baviš ovim poslom“, poručio mu je on.

IDJShow se nastavlja, a konačni izbor i kojih 12 takmičara ćemo ubuduće gledati pogledajte u najnovijoj epizodi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow