Pretraži

„SKLONI EGO I SUJETU“: Stefan Glišović raspravom sa Natašom Bekvalac izrevoltirao Relju, reper mu uputio OŠTRE reči

IDJShow
0
Stefan Glišović
Foto: IDJTV

Stefan Glišović, koji je kroz dosadašnje takmičenje ostavio pečat kao „Momak sa gitarom“, pred Natašu, Relju i Darka je izašao upravo sa ovim instrumentom kako bi izveo autorsku pesmu „Za nju“.

Nakon ove balade koja je u toku Stefanovog izvođenja osvojila srce publike, Relja je prvi dao komentar kojim je zasmejao sve u studiju.

„Brate, meni je ovo do j**a. Meni je sve što ti pišeš, pevaš, radiš baš dobro. Meni se tvoja muzika baš sviđa, sviđa mi se način na koji to donosiš, sviđaju mi se teme o kojima pišeš, sviđaju mi se tekstovi. Možda nije loše što prvi komentarišem, ako ti oni sruše Sneška, ali meni je ovo stvarno dobro. Hoću ovu pesmu da slušam, odličan si“, poručio mi je on, a potom se Stefanu obratio njegov coach, Darko Dimitrov.

„Stefane, od početka mi se sviđaš, izraz koji imaš. Pisanje je tvoja vrlina, ti si tu najjači i imaš svoj potpis, to mi se viđa, ne ličiš mi ni na koga. Nastavi tako, budi svoj, pevanje ti je odlično, danas si pokazao nešto što ranije nisi, neku visinu u glasu, jačinu, izraz koji me raduje.“

Stefan Glišović
Foto: IDJTV

Džordži je potom zamolio Stefana za malu pomoć, te su njih dvojica uz pratnju njegove gitare izveli pesmu „Nikotin“ i tako najavili komentar osobe kojoj ova numera pripada – Nataše Bekvalac.

„Džordži je upravo dao jednu malu lekciju. Ne zato što je u pitanju moja pesma i zato što se ja pravim važna, nego zato što je u 10 sekundi objasnio kako se peva pesma na svoj način. Znači, mi tražimo to što je on sada ne ispričao, nego pokazao i to je ono što pravi razliku između potencijalnih i pravih zvezda. Da, imaš svoj izraz, ali taj izraz često podseti na izraze drugih“, rekla je Nataša, što je zbunilo Stefana.

„Ko, ja ili Džordži?„, bilo je njegovo pitanje.

„Pa pričam tebi, trebalo bi da pratiš. Dakle, tvoj izraz je specifičan, ali me često podseti na izraze ljudi koji su već dugo na muzičkoj sceni i koje smatramo muzičkim zvezdama. Možda ću izaći kao najomraženija ličnost iz ovog takmičenja, ali na stranu to, uopšte nije bitno kako ću ja izaći već kako ćete vi izaći. Znači vi morate više da se potrudite. Nisi me zavozao. Nemam nameru da te uvredim već da te poguram da malo ozbiljnije shvatiš, moraš da izađeš sa mišlju ja sam došao da oborim ovaj žiri“, nadovezala se Nataša i iznela svoje mišljenje.

Nataša Bekvalac
Foto: IDJTV

„Tako sam i došao i onda je dva od tri“, bio je Stefanov odgovor, što je probudilo nezadovoljstvo kod Relje.

„Samo sekund, bilo da smo oboreni ili ne, komentar ti nije na mestu. Skloni ego, skloni sujetu, nebitno da li se ti privatno slažeš sa Natašom ili ne, ja te jesam pohvalio, ali nije tvoje da licitiraš koliko imaš, nije korektno. Saslušaj šta ima da ti kaže, možeš da se ne slažeš, dobio si dobre komentare, ali nije okej da ulaziš u tu vrstu rasprave. Prvo, treba da budeš džentlmen, a drugo došao si ovde, mi smo mentori i mi te ocenjujemo. Tako da saslušaj komentar čak i kad ti ne prija“, posavetovao ga je on.

„Uostalom samo da ti kažem da si danas tu zbog mene, ja sam insistirala da budeš tu. Nemoj da misliš da nisam na tvojoj strani, sve ovo što sam ti rekla je isključivo zbog toga da bih te pogurala, da ostaviš bolji utisak na nas“, poručila mu je Nataša na kraju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow