Pretraži

„SA TIM NOGAMA MOŽEŠ BILO GDE“: Nataša komentarom nasmejala sve, ipak smatra da Barbara NE PRIPADA njenom timu

News
0
idjshow, barbara popović
Foto: IDJTV

Pred Natašu, Relju, Darka i publiku, sledeća je izašla devojka koja je svojim glasom opčinila mnoge, a dolazi iz Makedonije – Barbara Popović.

Ona je u ovoj epizodi izabrala da se predstavi emotivnom baladom Nevene Božović „Kruna“, a žiri i publika su vidno uživali u njenom izvođenju ove pesme, te je nekoliko puta bila nagrađena gromoglasnim aplauzom.

Ipak, ona je navela da nije bila sigurna kako je otpevala zbog bola u grlu.

„Baš se čuje da te boli grlo“, našalio se Darko na samom početku svog komentarisanja, a potom dodao:

„Vidi, dobro je što si mi rekla, bolje zvučiš kad te boli, dobiješ neku dubinu u glasu. Odlično si otpevala Barbara, nastavi tako. Odabrala si dobru pesmu koja je pokazala tvoj glas, ovo je evrovizijska pesma koja zahteva veliku scenu, a ovo je takva scena“, poručio joj je on.

Iako je Barbara u njenom timu, Nataša je rekla da joj želi najbolje, ali smatra da drugi član žirija bio bolji za nju.

„Ako mogu da budem slobodna, bez obzira što je Barbara u mom timu, ja želim svakom najbolje za njega, a mislim da je Darko najbolji za Barbaru. Ako bude prošla, mislim da će Barbari najviše prijati rad sa Darkom, ne zato što mislim da nas dve ne bismo mogle da iskomuniciramo, naprotiv, samo mislim da joj kao izvođaču on leži najbolje kao producent. A sada bih prokomentarisala nešto ženski. Sa ovim nogama možeš bilo gde, veruj mi“, rekla joj je Nataša i komentarom nasmejala sve u studiju.

„Ja bih voleo da dam neku zamerku i evo razmišljam već minut koja bi to zamerka mogla da bude, ali smisliću do sledeće emisije, sada nemam“, poručio joj je za kraj Relja.

Nastavak trke talenta ispratite putem na našem Jutjub kanalu, IDJVideos.TV!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News