Pretraži

„NE MOGU DA KRIJEM DA SI TI MOJ LJUBIMAC“: Nataša Bekvalac uputila snažnu poruku takmičaru, coach-evi oduševljeni njegovim nastupom

IDJShow
0
idjshow
Foto: IDJ

Publici i IDJCoachevima još jednom se predstavio i učesnik koji je svojim dosadašnjim nastupima već pobrao brojne simpatije.

U pitanju je dvadesetogodišnji Edi Hadžiahmetović koji dolazi iz Bosne i Hercegovine, a koji je ovog puta otpevao numeru „Što te nema“.

Edi je i ovog puta sve prisutne u studiju, ali i kraj malih ekrana, ostavio bez daha, a Coach-evi ni ovog puta nisu ostali ravnodušni na njegovu izvedbu.

Foto: IDJ

Njegov nastup prva je prokomentarisala Nataša Bekvalac, koja nije skrivala oduševljenje.

Ja ne mogu da krijem da je Edi moj ljubimac. Ti si jako poseban. Ljudi će ili obožavati to što radiš, ili neće razumeti. Niko neće reći „ti ovo ne znaš“, nego prosto nisi „šolja čaja“ za svakog, ali si za one koji znaju da osete – „lonac čaja“. Nemam nikakvu zamerku, svim srcem ću navijati za tebe. Samo je važno da se ubuduće baviš mudrim odabirom pesama, gde ćeš za ta tri minuta moći da pokažeš ceo spektar svojih talenata – istakla je Nataša.

Foto: IDJTV

Relja je potom dao svoje mišljenje.

– Ja sam ga prošli put baš, možda čak i preterano hvalio, mislim da nema potrebe da ponavljam te stvari koje smo ustanovili koliko on dobro peva. Ono što bih ja voleo da vidim je šta on još od muzike sluša i šta može da donese. Ovo smo ustanovili da radiš perfektno, samo mislim da si muzički verovatno bogatiji, da te razni žanrovi zanimaju. Voleo bih da u naredim emisijama pokažeš jednu lepezu svega što ti poseduješ, da te i kao čoveka i kao muzičara i umetnika upoznamo bolje. Voleo bih da vidim koja sve to muzika tebe radi, pevanje nema potrebe da komentarišem, super si! – rekao je Relja, a Darko se nadovezao:

– Neću da predviđam, ali ja njega već vidim tamo gde mu je mesto. Sve si bolji, Relja je u pravu, možda možeš da imaš muzički pomak u odnosu na tvoj izraz, pošto ja tebe ne vidim samo u klasičnom pevanju, vidim te u nečemu mnogo višem. Ti ideš step by step, mislim da će tako da bude i do kraja showa i nadam se da te vidimo uskoro u top 12 – istakao je Darko, a Relja je dodao:

– Voleo bih da tvoj sledeći nastup bude iskorak iz zone kofora, da nas sve iznenadiš, ali da osetimo tebe i to odakle ti dolaziš, odakle potiče tvoja emocija.

Live prenos najnovije epizode IDJShow-a možete pratiti putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow