Pretraži

„Mislila sam da će biti mnogo teže“: Đana Smajo iskreno progovorila o preseljenju u Beograd, pa otkrila planove za budućnost (VIDEO)

IDJShow
0
Foto: Printscreen Instagram/dana_smajo

Pobednica druge sezone IDJShowa otkrila je za IDJTV kakvi su joj dalji planovi za njenu muzičku karijeru, ali i kako se oseća sada, gotovo dva meseca od završetka takmičenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đana Smajo (@dana_smajo)

Đana je tokom takmičenja imala veliku podršku publike na svim društvenim mrežama, a njena prva pesma “Ljubav“ je očarala sve.

Đana je tokom takmičenja stekla veliki broj fanova, a svojim spektakularnim nastupima pozicionirala se na prvo mesto druge sezone IDJShow-a.

Sada kada je prošlo određeno vreme od takmičenja i kada su joj se slegli utisci, Đana je ispričala po čemu će pamtiti učešće u IDJShowu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đana Smajo (@dana_smajo)

“Uz sve lepe trenutke setiću se i tog malog stresa koji se protezao kroz celo takmičenje, ali to me je naučilo i da budem strpljiva, da budem smirena. Na kraju krajeva naučilo me je kolegijalnosti“, ispričala je Đana.

Zbog napretka u svojoj karijeri, ova mlada pevačica se odlučila na veliki korak, pa je sada za svoj novi dom izabrala Beograd, a nas je zanimalo kako se ona snalazi sada u novoj okolini.

“Imam super stančić, kako imam prijatelje tu non stop sam sa nekim, nisam sama, a to mi je bilo najbitnije u početku. Koliko god ja volim i cenim to svoje vreme, toliko ne volim biti ni sama previše“, rekla je Đana, pa nastavila:

“Mislila sam da će mi biti puno teže i da ću biti više nostalgična, definitivno ima momenata gde mi fali moja familija, da me pas čeka kad dođem kući, ali isto tako mi mir godi za pisanje pesama, za pevanje i stvarno mi dobro dođe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đana Smajo (@dana_smajo)

Đana ne krije da uveliko radi na novim projektima i da će publika uskoro imati priliku da čuje još novih pesama pored njene pobedničke pod imenom “Ljubav“.

“Radi se na novim projektima, radimo sa različitim timovima, jako sam uzbuđena. Jedino što malo eksperimentišem i što se upuštam u nešto drugačije. Ljubav je bio moj prvenac koji me je realno i najbolje opisao i bio nekako izvorno ja, ali neću stajati samo na tome želi se upustiti malo u različite žanrove. Sad evo radim i sa MADE IN BALKAN ekipom nešto skroz drugačije što se možda nije čulo toliko u novije vreme, a radim naravno i sa Morenom, Vuksanom i Aleksandrom na novoj stvari što će biti malo izvan moje komfort zone“, otrkila je Đana.

Celu IDJHot emisiju možete pogledati ovde:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow