Pretraži

Cale u podkastu Lune Đogani šokirao priznanjem: Influenser otkrio da je bio u vezi sa osobom sa estrade

Influence
0
Foto:Youtube printscreen/Sikter Tube

Poznati influenseri Lea Stanković i Cale bili su gosti u podkastu kod Lune Đogani, pa je influenser tom prilikom šokirao priznanjem da je bio u vezi sa jednom osobom sa estrade!

Jedan od najpoznatijih parova na našoj sceni Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su odlučili da se upuste u novi poslovni projekat pod nazivom „Bunker“ u sklopu svog kanala. Ova emisija će biti slična podkastu, te će se kao gosti u njoj naći njihovi prijatelji, porodica, ali i poznate ličnosti.

Sada je Luna u „Bunkeru“ ugostila poznate influensere Leu Stanković i Caleta. Oni su ovom prilikom pričali o sebi, svojim životima i karijerama, pa su igrali popularnu igru „Nikad nisam“ gde su fanovi mogli da otkriju neke zanimljive detalje o njima.

Foto:Youtube printscreen/Sikter Tube

Prvo pitanje je bilo da li su nekada nekome poslalai golu fotku, na šta su oba influensera odgovorila odrično, ali su otkrili da njima drugi šalju fotografije:

– Muškarci, Bože me oprosti, oni misle da sam ja, pošto kad se transformišem izgledam kao milion dolara, stavrno muškarci pišu. Muškarci se u današnje vreme lože na te tranvestit devojke i oni milse da sam ja tranvestit devojka. Ja im kažem „aman pustite me“, čak su nudili i pare i sve, ali ne prodajem se ja – objasnio je Cale.

Posle ovoga oni su potvrdno odgovorili na pitanje „Da li su se nekada potukli“ na šta je Cale priznao da se on skoro uvek potuče kada je u izlasku, a onda je i priznao da je u jednom trenutku bio sa dve osobe istovremeno u vezi.

– Bio sam u vezi, ona mene prevarila, pa ja nju – priznao je influenser.

Nakon još nekoliko pitanja koje je Luna postavila influenserima a na koje su oni iskreno odgovarali usledio je šok zbog Caletovog priznanja. Naime, Luna ih je upitala da li su nekada bili sa nekim sa estrade, na šta je Cale odmah pokazao „da“ pa kratko odgovorio

– Ja bio! – otkrio je on, što je Lunu ostavilo u šoku.

On je priznao da to nije bilo baš skoro, ali da je bilo zaista ozbiljno. Otkrili su takođe da je reč o pevačici tamne kose koja je sada u srećnoj vezi. Ovo je šokiralo i fanove, koji se sada pitaju o kome je to reč.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence