Pretraži

„JA SAM U GRUPI NAJNESIGURNIJIH“: Lores priznala da se bori sama sa sobom, pa otkrila kakav je osećaj biti ponovo na IDJ stejdžu (FOTO)

IDJShow
0
Lores
Foto:Printscreen/Instagram:lorreess

Popularna učesnica prve sezone IDJShow-a, Lores, otvorila se po pitanju svojih nesigurnosti.

Lores je svojim izgledom i glasom očarala mnoge u prvoj sezoni, ali je pevačica napravila malo dužu muzičku pauzu. Ipak, ona je sada odlučila da se na scenu vrati u velikom stilu, te su ona i njen kolega Džordži pre nekoliko dana izbacili duetsku pesmu pod nazivom „Zaboravi nas“, koja je probudila najlepše emocije kod mnogih.

Takođe, prethodnu nedelju je obeležio i zajednički nastup Lores i Valentine u IDJShow-u. Naši kandidati iz druge sezone su imali zadatak da ukrste svoje glasove sa finalistima iz prve sezone, a čini se da je nastup ove dve mlade zvezde ostavio najveći utisak na publiku, te pored ostalih društvenih mreža njih dve beleže neverovatan uspeh na Jutjubu kao 9. u trendingu sa više od 350 hiljada pregleda.

Sada, Lores je sa svojim pratiocima podelile utiske nakon nastupa, kao i kako se osećala na velikom stejdžu nakon godinu dana.

„Dok nije krenula matrica, ne znam. Na prvi takt iste… Vratila sam se u godinu ranije u boljoj verziji“, napisala je ona.

lores
Foto: Instagram printscreen/lorreess

Pored toga, mlada pevačica gaji specifičan stil, a neretko se mogu pročitati i komentari na račun njene lepote, pa je ona sada otkrila da li ima nesigurnosti, kao i na koga se ugleda.

„Ja sam jedna od onih iz grupe ‘najnesigurniji’. Verujem da bi moja mama priručnik mogla da sastavi na tu temu. Ne prođe dan da joj ne zakukam… Ali ono što mi dolazi iz d**eta u glavu, a što me je ona učila je da najveću ulogu u svemu, pa i u tom fizičkom izgledu igra harizma. Postoje žene/devojke koje nikako nemaju usta kakva se tebi sviđaju, nos, bradu, uši… Ali imaju neviđenu harizmu i to nose kao da je najlepši deo njih. Verujem da trenutno ovo nikom neće značiti, jer ‘džaba meni harizma kada ja kad vidim sebe u ogledalu, nego veći nos, krivo oko, asimetričnu facu’… Pa da, ali vremenom naučiš da šamiraš i sebe, da osvojiš sebe sopstevnom harizmom. Ja još nisam naučila i iskreno jedva čekam. Sigurna sam da je to najjači osećaj. Vidimo po njoj, mojoj mami“, istakla je ona.

lores
Foto: Instagram printscreen/lorreess

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow