Pretraži

„DVE MALE GASERKE“: Valentina i Lores oduševile stajlingom, spojile urbano i tradiciju

IDJShow
1
Valentina Lores

Sledeći par koji je izašao na scenu su Valentina Nikolić i prošlogodišnja učesnica IDJShow-a Lores.

Njih dve su za večerašnji nastup odabrale numeru „Tako mi imena“ pevačice Tare, a nakon završenog nastupa voditeljka Danica Nikolić upitala ih je o utiscima.

  • Valentina je vrlo saradljiva. Lepo smo se poklopile i oko svega smo se lako dogovorile – rekla je Lores.

S obzirom na to da je veliku pažnju privukao njihov stajling – narodna nošnja i patike, ona je otkrila i kako su došle na tu ideju.

Obe smo igrale folklor. Htele smo da spojimo urbao i tradiciju i da se malo poigramo – objasnila je prošlogodišnja učesnica, nakon čega je i Valentina ispričala kako je bilo sarađivati sa Lores:

–  Generalno imamo sličan fazon i nije bilo teško da se dogovorimo. Išlo je sve lagano, brzo smo se složile.

Nataša je prva dala komentar i istakla da je uživala u njihovom nastupu:

Valentina Lores
Screenshot: Youtube/IDJVideos
  • Sve što ste htele da postignete, postigle ste. Mi smo uživali, ovo je profesionalni nastup. Vidi se da Lores ima malo više iskustva, fleksibilnija si, ali kao ekipa ste bile fantastične – rekla je ona, a potom se Darko Dimitrov nadovezao:

  • Lores, drago mi je što te ponovo vidim, čestitam ti na novoj pesmi sa Džordžijem. Zvučiš neverovatno, na sceni se vidi iskustvo, otišla si lever gore, tek ćeš da dobiješ ono što zaslužuješ. Za Valentinu moram da kažem da je fantastično, pokazala je kako igra, leži ti ovaj stil. Bravo – poručio je IDJCoach.

Za kraj, svoje mišljenje izneo je i Relja.

  • Lores je na dobrom putu da postane velika zvezda. Mnogo mi se sviđa pesma koju si objavila, volim i narednu koja će uskoro izaći. Vas dve ste bile dve male gaserke, gangsterke na sceni, imate taj vajb. Ludilo – poručio je Relja i dodao:

  • Ako poželite duet, znate gde da se javite – zaključio je on čime je sve iznenadio.

Komentari (1)

  1. Jako gotivna energija,dobro se slažu,atmosfera top,stajling savrsen,prelep su i jako dobro pevaju.Sve pohvale najboje ste!♥️

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow