Pretraži

„OVO MI JE JEDAN OD NAJTEŽIH PROJEKATA“: Lores u suzama otkrila detalje najnovijeg dueta, pa se zahvalila posebnoj osobi (FOTO)

Muzika
0
lores

Lores i Džordži svojim najnovijim duetom oduševili su i očarali publiku.

Oni su juče izbacili svoju duetsku pesmu „Zaboravi nas“ koja je ostavila jak utisak i izazvala mnoštvo pozitivnih komentara. S obzirom na to da su se svojim jedinstvenim vokalima Lores i Džordži izdvojili još tokom prve sezone IDJShow-a, oni su ovim duetom probudili posebne emocije kod publike.

Mnogi su se u komentarima osvrnuli na njihov talenat, ali su i zamerili Lores što je napravila toliko dugu pauzu u pevačkoj karijeri. Naime, ovo je prva pesma koju je ona izbacila nakon više od godinu dana.

Lores se ovim povodom obratila svojim fanovima i pratiocima na Instagramu, te u emotivnoj ispovesti otkrila šta za nju znači ova numera.

„Hvala vam svima… Danas smo ceo dan snimali nešto fino, te se tako nisam ni uspela posvetiti i prepustiti onom lepom osećanju zvanom uzbuđenost. Nakon više od godinu dana konačno je došao trenutak sledeće pesme. I upravo poslavši Džordžiju plačipi*kastog karaktera, ponoviću se, za mene ova stvar nije pesma, sigurna sam da ma gde god me moja karijera bude navela, ovo je ona stvar za koju ću svaki put zaplakati i koja će mi uvek i zauvek biti jedna od najtežih, a samim tim i najdivnijih projekata. Sa svim svojim poteškoćama. Sa svom svojom sitnom i beznačajnom panikom. Ne bih više dužila kako umem, jer su tu njegove mudrije misli pretočene u pesmu da govore naglas za sve. Beskrajno ti hvala Đorđe, dugujem ti“, napisala je Lores obraćajući se i Džordžiju koji je uradio muziku i tekst za ovu baladu.

lores
Foto: Instagram printscreen/lorreess

Mnogi su primetili koliko je mlada pevačica emotivno doživela ovaj trenutak, kao i da se uz ovaj tekst uslikala uplakana i preplavljena emocijama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika