Pretraži

„IZBOR PESME JE KATASTROFALAN“: Nakon oštrih kritika žirija, Džordžijev komentar nasmejao sve u studiju

IDJShow
0
Pavle Petković IDJSHOW
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Poslednji koji je večeras nastupao na velikom stejdžu je Pavle Petković, koji se predstavio numerom „Dizel“.

Pavle je ovom pesmom definitivno izašao iz svoje zone komfora, međutim, iako se usudio da eksperimetiše, on je dobio nekoliko kritika na račun izvedbe odabrane numere.

  • Ja ću biti potpuno iskren. Ti si od početka bio Natašin ljubimac, ona je u tebi prepoznala nešto, ja sam bio vrlo otvoren da vidim to šta je ona prepoznala i prepoznajem jednu autentičnu energiju, ali već dve emisije me nekako pevački nisi ubedio. Prošli put si mi bio onako, ovaj put mi je izbor pesme katastrofalan. Ovo je rep pesma, tvrda, Marlon je jedan od tvrđih srpskih repera, iako ima pevački refren, u pitanju je baš ulična novobeogradsak pesma…Mislim da si izabrao najgoru pesmu u ovom trenutku za sebe – iskren je bio Relja.

Da Pavlov performans ovog puta nije bio zadovoljavajući složila se i Nataša.

  • Kao si si glumio kako treba da se izvede pesma…Ti si jako talentovan, sceničan i harizmatičan, kamera te voli. Mogu da te zamsilim da budeš model, glumac,…ali ne mogu da kažem da sam pala u nesvest večeras iz razloga iz kog nije pao ni Relja. Ova pesma traži drugačiju vrstu energije, ne zvuči dobro kad je drugačije otpevaš. Videćemo, nemam šta drugo da ti kažem – navela je ona, a Darko se nadovezao:
IDJSHOW Džordži
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV
  • Mislim da nisi odabrao pravu pesmu. Nikako te ne vidim baš u ovakvom tvrdom repu, nisi to ti. Ti si mi malo slađi – istakao je ovaj IDJCoach.

S obzirom na to da sva tri coach-a smatraju da izbor pesme nije bio dobar, Bekvalčeva je upitala kandidata i zašto je izabrao da se predstavi ovom numerom.

  • Kao poslednju opciju sam je izabrao, jer sam bio najsigurniji što se tiče teksta. Iz tog razloga sam i ovde jer mi je potreban neko sa kime ću moći da radim i ko će mi pomoći da taj moj talenat usmerim na pravi način – objansio je Pavle,

  • Uvek možeš da budeš voditelj – našalio se Džordži koji je svojim komenatrom nasmejao sve u studiju IDJShow-a.

U novoj epizodi vodećeg muzičkog takmičenja ispratite sve nastupe vaših favorita i saznajte ko je prošao u Top 12.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow