Pretraži

„ČUDNO JE KADA MUŠKO VIDITE U KORSETU“: Nataša pohvalila neobičan imidž kandidata, pa zapevala uglas sa njim

IDJShow
1
IDJSHOW
Foto: IDJTV

U Natašinom studiju u današnjem Workshopu našao se i dvadesetdvogodišnji Pavle Petković iz Beograda.

Pavle se u Natašinom studiju pojavio u neobičnom izdanju – kratkoj jakni od džinsa ispod koje je imao kratak korset, a pevačica je odmah prokomentarisala njegov izgled:

– Izgledaš dovoljno autentično, vizuelno si mi predivan – rekla je Nataša, a takmičar je objasnio da mu je izuzetno važno da izgleda dobro.

Vizuelni identitet mi je jako bitan. Da bi neko bio zvezda, pored toga što dobro peva, treba dobro i da izgleda. Zaista se trudim da pomeram granice i da budem autentičan. Mislim da je generalno jako čudno da muško vidite u korsetu i crop jakni – istakao je Pavle, koji je potom pred Natašom zapevao neke od njenih najvećih hitova – numere „Laži me“ i „Ponovo“.

IDJSHOW
Foto: IDJTV

Nataša je uživala u ovoj izvedbi, pa je prokomentarisala da je predivno zvučao, a potom mu je uputila važan savet za dalju karijeru:

– Pokušaj da prihvataš negativne komentare jednako kao pozitivne. Pritisak javnosti može da bude opterećujuć, ja sam isto mislila da sam spremna za neke pritiske, a pogodili su me – poručila je Nataša.

IDJSHOW
Foto: IDJTV

Pavle je potom podelio utiske pred kamerom i priznao da nije imao tremu zbog toga što je pred Natašom izvodio njene pesme.

– Nije mi bila frka da pevam Natašinu pesmu pred njom, zato što sam očekivao da će ona da se uključi i nadoveže, što se i desilo, tako da je to bilo jako kul. Presrećan sam što sam imao mogućnost da pevam pred Natašom, to je bilo nešto što ću zauvek pamtiti. Mislim da zajedno možemo napraviti jako kul stvar kada je u pitanju moje izvođenje njenih pesama.

Novu epizodu vodećeg regionalnog muzičkog takmičenja možete pratiti putem linka ispod.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow