Pretraži

„PRAVIĆU SE LUDA NA TVOJE GREŠKE“: Nataša obećala kandidatkinji da će insistirati na njenom prolasku u top 12

IDJShow
0
Sanja Alesić IDJShow
Screenshot: Youtube/IDJTV

Devojka koja je sve osvojila sve u IDJShow-u svojom emocijom u glasu, Sanja Aleksić, predstavila se baladom „Kao“ koju u originalu izvodi Severina.

Ono što je IDJCoach-evima zapalo za oko je Sanjin stajling, kao i emocija koja ni ovog puta nije izostala. Ipak, žiri je imao i nekoliko zamerki, zbog čega smatraju da je ovo jedan od njenih lošijih nastupa.

  • Obožavam tvoju boju glasa. Ali danas nešto ti intonacija nije bila dobra, nisi bila tačna, malo si niska. Imaš posebnu emociju u glasu, koju nema svaki pevač. Naravno, dešava se svakome da bude van intonacije, ne postoji savršen pevač, ali to je moja zamerka – istakao je Darko Dimitrov, a Relja se složio sa njim:

  • Hajde da uzmemo nekoliko stvari u obzir. Ono što mi se najviše dopada kod Sanje je njena istrajnost, upornost i želja da radi. Ali mislim da si danas izgorela u toj želji. Imala si mnogo bolje nastupe, ovaj je daleko od desetke, ali imamo sliku svega što si radila do sad, uzeću celokupan utisak. I ovaj nastup nam govori o tvom karakteru, mislim da treba neko da radi sa tobom kako bi bila sigurnija. Sviđa mi se tvoja energija, harizma, glas i imaćemo to u vidu, ali ovaj nastup nije bio dobar – objasnio je Relja.

Sa druge strane, Nataša je odlučila da pohvali kandidatkinju i „zažmuri“ na njene greške:

  • Sanja, ja ću insistirati na tebi i zanemariću sve greške večeras. Najviše problema si imala sa intonacijom, ali ti imaš specifičnost i urođenu bol u glasu što se meni jao dopada. Iz emisije u emisiju vidim da je tebi jako stalo, što je važno u ovom poslu. Jako si lepo stilizovana i bukvalno ću se praviti luda na sve tvoje greške i daću ti desetu večeras – poručila je Nataša.

Novu epizodu vodećeg muzičkog takmičenja, kao i ko je prošao u Top 12 ispratite putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow