Pretraži

„BILA SI MED VEČERAS“: Asal otkrila značenje svog imena, od IDJCoach-eva dobila pohvale za nastup

IDJShow
0
Asal Sinanović Sali
Screenshot: Youtube/IDJTV

Prethodne nedelje u IDJShow-u Asal Sinanović Sali predstavila se Džordžijevom i Editinom pesmom, a ovog puta ona je za svoj nastup odabrala numeru „Dan i noć“ izvođača Raste.

Sali je iznenadila sve izborom pesme, a na numeru muškog izvođača odlučila se kako bi promenila muzički žanr kojim se do sada predstavljala i kako bi izašla iz zone komfora.

  • Imaš stvarno dobar scenski nastup, ovog puta si mnogo bolja, vidi se velika razlika. Onaj vokal na kraju je odličan, repuješ dobro, ti si i kao autor odlična. Na momente nije bilo čisto, ali to je nešto što može da se koriguje radom. Kreativna si, muška je pesma, ali ti si je lepo otpevala, sviđa mi se – poručio je Darko.

Sledeća je nastup prokomentarisala Nataša, koja je priznala da joj se veopma dopada ime Asal, pa ju je upitala koje je značenje, na šta je učesnica odgovorila:

  • Na persijskom znači „med“ – objasnila je ona, a Nataša joj je u tom stilu uputila pohvalu.

  • E pa bila si pravi med večeras. Nije mala stvar da uzmeš pesmu muškog izvođača, posebnop Rastinu, on je vrlo specifičan i autentičan, a ti si pesmu donela na svoj način. Ovo što ću ti sad reći je kritika koju bih volela da te motiviše – sve vreme kada pevaš u atmosferi mi je bilo perfektno, ali u momentima kada si ulazila u pun glas malo mi je bilo grubo. Volela bih da si sve vreme „valjala“ pesmu, kraj ti je bio spektakularan, a ovo što sam ti rekla za pojedine delove je samo stvar mog ličnog ukusa, što ne mora da znači da je bilo loše – navela je Nataša.

Za kraj, svoj sud dao je i Relja Popović koji je istakao da je ovo njen najbolji nastup do sada.

  • Najveći skok u odnosu na prethodnu nedelju si ti napravila. Najviše sam ti do sad verovao, sviđa mi se što si donela svoju verziju ove pesme. Mene si uvukla u svoj film. Ima zamerki, ali ja sam se lepo osećao dok sam te slušao i gledao. Ovo je tvoj najbolji nastup – zaključio je IDJCoach.

Salin nastup, kao i nastupe drugih kandidata ispratite u najnovijoj epizodi IDJShow-a putem našeg Jutjub kanala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow