Pretraži

„GOTIVIMO SE, ALI…“: Lejla i Kosta progovorili o ljubavnim varnicama, otkrili da li između njih postoji nešto više (VIDEO)

IDJShow
0
lejla burazerović, kosta radovanović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Finalisti druge sezone IDJShow-a, Lejla Burazerović i Kosta Radovanović, našli su se u novom izdanju emisije IDJQuiz.

Pored svog pevačkog umeća, naši takmičari su publiku očarali svojim karakterom i harizmom. Poznato je da većina takmičara živi zajedno u kući i zbog toga se mnogi fanovi showa lesto pitaju kako oni provode slobodno vreme, te da li su se rodile simpatije između pojedinaca.

Do sada se najviše spekulisalo o odnosu Đane Smajo i Tome Milovanovića, a nedavno je i Kosta sve zaintrigirao izjavom da gaji simpatije prema jednoj od takmičarki.

U IDJ-ju postoji jedna devojka koja mi je onako simpatična. Neću još otkrivati ko je to, ali eto ako se otvore karte mođe svašta da bude. Ta devojka ne zna da ja gajim simpatije prema njoj, ali mislim da je obostrano, pa ćemo videti“, rekao je on u Hot IDju.

Nedugo potom, društvenim mrežama su počele da se šire spekulacije da između Koste i Lejle postoji nešto više od prijateljstva. Njihovi brojni zajedni tiktokovi, kao i izjave Zone i Đane, samo su još više podgrejale ove priče, a sada su Kosta i Lejli našli zajedno u emisiji, te su imali priliku da odgovore na ove glasine.

Na pitanje ko je pustio trač da između njih postoji nešto više, kao i detalje njihovog odnosa otkrili su ekskluzivno u quizu.

„Masa ljudi, fanovi su pustili priču…“, rekao je Kosta, a potom se njegova koleginica nadovezala.

„Ja i Kosta se mnogo gotivimo, volimo da snimamo tiktokove, ali ne znam šta ljudi misle o tome i iskreno boli nas briga. On je moj drug“, otkrila je Lejla.

Koliko se dobro poznaju Kosta i Lejla, kao i koliko poznaju showbizz otkrijte u novoj epizodi Quiza.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow