Pretraži

„JEDVA JE SMOGAO SNAGE DA DOĐE, A BIO JE ODLIČAN“: Kosta emotivnim nastupom oduševio Coach-eve

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Večerašnju epizodu svojim nastupom otvorio je Kosta Radovanović.

Kosta je za večerašnji nastup odabrao emotivnu baladu Line Pejovske „Ako me voliš“.

Usledili su komentari žirija, a Relja je tom prilikom priznao da je Kosta, uprkos zdravstvenim problemima, briljirao na sceni.

– Uvek sam kada su kandidati bili bolesni to naglasio, sada sam, pošto mu je nastup bio odličan, razmišljao da li da kažem da je bolestan i da je jedva došao, ali imam obavezu prema njemu i prema drugima kojima sam to rekao. Došao je bolestan i jedva je smogao snage da dođe, a nastupao je odlično. Pre svega bravo za to, a zanimljivo je to kako te je ta bolest sprečila da „luduješ“, bio si sveden i koncentrisan na pevanje. Meni je ovo bilo mnogo bolje i uverljivije nego prošli put, sa više duše, nežnije. Nekad je manje više. Bio si mnogo bolji, bez obzira na bolest, ja volim kad imaš ovakve nastupe i kad iskontrolišeš svoju energiju i daš pravu emociju – prokomentarisao je Relja.

Foto: IDJTV

– Moram da pohvalim sem Koste i njegov tim koji je bio na bini sa njim. Ja sam prema Kosti uvek bila otvorena i često surova, tvoja interpretacija je bila božanstvena, možda i najbolja do sada, a ono što je moja mala zamerka je to što si malo bio u patetici – ako je 10, ja bih je smanjila na 8 – istakla je Nataša.

– Kosta, ti si mene oduševio. Ovo je teška, ženska pesma, a ti si je doneo na svoj način. Sviđa mi se ono što je Relja rekao, nekad kad si bolestan, više dobiješ emociju. Baš si bio emotivan, glas ti je taman, po mom mišljenju ovo je možda najbolji tvoj nastup. To je Kosta kog ja želim stalno da gledam na sceni! – rekao je Darko.

Pratite večerašnju epizodu IDJShow-a putem IDJVideos.TV Jutjub kanala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow