Pretraži

NOVE LJUBAVNE VARNICE U IDJSHOWU: Takmičari sumnjaju na ljubav između Lejle i Koste, njegov novi snimak PODGREJAO priče! (VIDEO)

IDJShow
0
Lejla i Kosta
Foto:Printscreen/Instagram:kosta_radovanovic

Svakim danom takmičari ovogodišnje sezone IDJShowa privlače sve veću pažnju javnosti, a pored talenta koji je oduševio mnoge, neki od njih privukli su pažnju i  ljubavnim varnicama koje su sevnule izneđu pojedinih kandidata.

IDJSHOW
Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

Prvi koji su se našli na meti tračeva da između njih postoji nešto više od prijateljstva su Toma Milovanović i Đana Smajo. Iako su oni demantovali to i rekli da su jako dobri prijatelji, njihovi pratioci i dalje sumnjaju u to da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Ubrzo nakon nagađanja o njima, učesnici IDJShowa su otkrili da postoje još neke ljubavne varnice među takmičarima.

Naime, u emisiji IDJMash učesnici su progovorili o tome i jednoglasno se složili da veruju da postoje varnice između Lejle Burazerović i Koste Radovanovića.

Foto: IDJTV

Za našu emisiju IDJMash  Kosta je ispričao šta se dešava sa njegovom IDJ simpatijom:

-Već sam rekao u Hot ID-ju da mi se neko dopada jako, iz dana u dan sve više i više – rekao je Kosta.

Na pitanje da li misliad će se nešto dogoditi između njega i njegove simpatije, Kosta je dao vrlo iskren odgovor:

-Pa mislim da sluti, nisam napravio još ni taj polukorak, a kamoli korak, videćemo.

Ni ostali učesnici ovogodišnje sezone IDJShowa nisu oklevali da odgovore na pitanje o simpatijama, pa su Đana i Zona vrlo rado odgovorile na to pitanje.

đana smajo, toma milovanović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

“Čula sam da se nešto dešava između Lejle i Koste, al to je samo trač, da li je to istina nemam pojma, ali mislim da Kosta gaji neke simpatije“ rekla je Đana.

Ni Tijana Trivić poznatija kao Zona nije krila šta se dešava u IDJ kući, pa je to ispričala za naše kamere:

-Ja sam izjavila to na njihovom lajvu, ali šalila sam se, zato što je Lejla samo jedno veče se pojavila ispred nas i rekla raskinula sam sa Kostom.

@lejlaburaz 🩷 @radovanovic_kosta @IDJShow #idjshow #idjshow2 #tiija #zeljkovasic #zatebe #srbija🇷🇸 #bosnia🇧🇦 #zatebestrana ♬ original sound – nensi002

Pored toga što takmičari primećuju da se nešto dešava izmežu njih, Kosta i Lejla vrlo rado sa svojim pratiocima dele zajedničke snimke, a na jednom se čak može videti i kako Kosta ljubi Lejlu u obraz.

Da li su i oni samo prijatelji ili između njih postoje varnice vreme će pokazati, a možda do tada saznamo da li je Lejla ta simpatija u takmičenju o kojoj Kosta priča.

IDJMash u kom su pričali o njihovom odnosu u kući, ljubavi i ostalim stvarima vezanim za takmičenje možete pogledati u nastavku:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow