Pretraži

„ONA NE ZNA DA GAJIM SIMPATIJE“: Kosta Radovanović priznao da u IDJShow-u postoji devojka koja ga interesuje (VIDEO)

IDJShow
0
kosta radovanović, idjshow
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Druga sezona IDJShow-a je uveliko u toku, a pored nedeljnih nastupa koje izvode naših 12 finalista, publika ima priliku da upozna sve kandidate putem emisija na IDJTV kanalu i putem društvenih mreža.

Format koji se vratio od prošle nedelje jeste Hot ID, koji će se prikazivati tokom trajanja takmičenja. Prva se u njemu predstavila Lejla Burazerović, a ove nedelje fanovima se bliže predstavio Kosta Radovanović.

Kosta se u dosadašnjem takmičenju predstavio na zanimljiv način, kroz moderan zvuk, ali i kroz balade, te je privukao pažnju publike, između ostalog i ženskog dela.

On je sada u emisiji Hot ID otkrio da li je zaljubljen, kao i šta bi mu devojka u ovom trenutku unela u život.

„Ljubavi trenutno nema, a da li bih voleo da se zaljubim? Bih, mislim da bi ta neka osoba trenutno u mom životu dala još energije, snage, motivacije. Tako da otvoren sam za te konverzacije.“

Mladi takmičar je priznao i da li možda u takmičenju postoji neka devojka prema kojoj gaji simpatije.

„U IDJ-ju postoji jedna devojka koja mi je onako simpatična. Neću još otkrivati ko je to, ali eto ako se otvore karte mođe svašta da bude. Ta devojka ne zna da ja gajim simpatije prema njoj, ali mislim da je obostrano, pa ćemo videti“, rekao je Kosta Radovanović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow