Pretraži

PROGOVORILA O NASILJU KOJE JE PRETRPELA: Aleksandra Mladenović prvi put u javnosti nakon incidenta sa bivšim dečkom, pa otkrila kako se oseća

Showbiz
4
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Pevačica Aleksandra Mladenović u poslednje vreme česta je tema medija nakon što je priznala da je pretpela nasilje od starne  bivšeg dečka, a sada je u jednoj emisiji progovorila o tome.

Pevačica je prvo šokirala sve kada je pre dva meseca u Magazinu In izjavila da je jednom prilikom doživela nasilje od strane svog dečka.

– Bila sam žrtva nasilja i trebalo mi je dosta vremena da skupim hrabrosti i pričam o tome. Dobila sam takvu šamarčinu od partnera, a sve zbog toga što nismo bili na istim talasnim dužinama  – izjavila je tada pevačica ostavivši sve u šoku, pa dodala:

– Tačnije, problem je nastao zbog toga što sam ja više zarađivala od njega. To se sve desilo poprilično davno, ali posle toga dugo nisam bila spremna da budem sa nekim u vezi. Danima sam trpela ponižavanje, vređanje, bukvalno je hteo da me spusti na svoj nivo. Nebitno je koliko je on imao, koliko ja… Bitna je ta njegova ograničenost – objasnila je ona.

Screenshot: Instagram/aleksandra_mladenovic_

Nedugo nakon toga medije su preplavile nove informacije o tome da je pevačica pretrpela nasilje od svog partnera, nakon čega je odlučila da ga prijavi policiji, a onda se oglasila i na svom Instagram nalogu kako bi razjasnila sve. Ona je tom prilikom istakla kako je njen bivši manipulator, pa upozorila sve devojke da se paze, istaknuvši istinu koju svi često zaboravimo, a to je da to može da se desi svima i da je bitno da se podržavamo.

– Nisam nikada verovala da ovako nešto može meni da se desi i da neću umeti dobro da procenim osobu, da ću toliko pogrešiti… Iza lepih reči, obećanja, pažnje i posvećenosti, krije se osoba koja je spremna na sve, da preti, progoni, ucenjuje, laže, vara. Iskreno sam verovala ozbiljnom manipulatoru, pogrešila, ali i shvatila da je vreme da tražim pomoć. Zato devojke učite na mojim greškama i pazite kakve izbore pravite. Ne budite naivne, reagujte na vreme i ne dozvolite da vam ljubav ostavi traumu. Ja sam to naučila na teži način, ali sam posle svih poruka koje ste mi poslali, shvatila da uz vas mogu sve, znači mi to i više nego što mislite. I zato hvala! – poručila je nedavno ona.

Pevačica je sada prvi put nakon incidenta gosotvala u televizijskoj emisiji, gde je priznala da se konačno dobro oseća, ali i da joj žao zbog svega što se dogodilo.

– Dobro sam, sve ste pročitali, žao mi je što se sve to tako desilo, malo je teška tema. Mene skandali ne interesuju. On je u početku bio predivan prema meni, u jednom trenutku je prebacio i pokazao pravo lice. Ovo je katastrofa što se desilo – rekla je pevačica tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji AmiG Show.

Komentari (4)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz