Pretraži

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA BIVŠIM DEČKOM: Pevačica pokazala u kakvom su odnosu! (FOTO)

Showbiz
0
ALEKSANDRA MLADENOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Pevačica Aleksandra nedavno se našla u centru medijske pažnje zbog agonije koju je preživela sa bivšim partnerom Stefanom Čečarom kog je prijavila za nasilje, a sada je na Instagramu postavila sliku sa bivšim dečkom Urošem Živkovićem.

Aleksandra i Uroš upoznali su se tokom jednog takmičenja, kada su oboje još uvek bili jako mladi. Kada su ih jednom prilikom pitali da prokomentarišu vezu, Uroš je rekao:

– To je pročitana knjiga jedno 700 puta, bili smo jako mladi, to mi je bila dečja, prva ljubav, imao sam 17 godina – izjavio  je Uroš Živković tada za Kurir, a Aleksandra se nadovezala:

– Neiskusan, mlad dečko koji je tek došao u ovaj estradni svet. Bili smo jako mladi, ja sam malo starija od njega, ostali smo u onim odnosima kojima smo bili i ranije, bili smo drugari, prijatelji, družili smo se.

Oni i danas grade taj dobar odnos i pokazuju svima da bivši mogu da budu u dobrim odnosima i postanu dobri prijatelji, a oni ovo prijateljstvo grade i danas. Poznata pevačica je sinoć na svom Instagramu postavila sliku iz kafića na kojoj pozira upravo sa Urošem.

Aleksandra Mladenović
Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Podsetimo se, Aleksandra je nedavno komentarisala svoj odnos sa bivšim dečkom Stefanom, kog je prijavila za nasilje.

– Dobro sam, sve ste pročitali, žao mi je što se sve to tako desilo, malo je teška tema. Mene skandali ne interesuju. On je u početku bio predivan prema meni, u jednom trenutku je prebacio i pokazao pravo lice. Ovo je katastrofa što se desilo – rekla je pevačica tokom gostovanja u emisiji AmiG Show.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz