Pretraži

„DOBILA SAM ŠAMARČINU“: Aleksandra Mladenović priznala da je bila žrtva nasilja u vezi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Iako Aleksandra svoju privatnost drži za sebe, ona je sada gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom rešila da govori o malo poznatim detaljima iz njenog života.



Naime, kako je rekla, od bivšeg partnera dobijala je uvrede i ponižavanja, sve dok jednom ta osoba nije i fizički nasrnula na nju:

–  Bila sam žrtva nasilja i trebalo mi je dosta vremena da skupim hrabrosti i pričam o tome. Dobila sam takvu šamarčinu od partnera, a sve zbog toga što nismo bili na istim talasnim dužinama – rekla je pevačica, pa dodala:

– Tačnije, problem je nastao zbog toga što sam ja više zarađivala od njega. To se sve desilo poprilično davno, ali posle toga dugo nisam bila spremna da budem sa nekim u vezi. Danima sam trpela ponižavanje, vređanje, bukvalno je hteo da me spusti na svoj nivo. Nebitno je koliko je on imao, koliko ja… Bitna je ta njegova ograničenost – objasnila je ona.

Prema njenim rečima, na početku je sve bilo idealno, a onda su se stvari brzo promenile:

  • Uvek je sa mnom pričao kao sa pevačicom, a ne kao sa partnerkom. Stalno me je maltretirao zbog toga što sebi kupujem stvari, torbe, a on to ne može da mi priušti… Pa ga to boli. Na njega sam gledala kao na jako dobru osobu, emotivnu… Čak sam razmišljala i zahvaljivala se Bogu što mi je poslao tako dobru i normalnu osobu, ali je sve to kratko trajalo. On je u svakom momentu bio tu, ali se naprasno promenio. Postao je drugi čovek. Mislila sam da je greška u meni, puštala sam sve tako da prođe… – navela je Aleksandra u „Magazinu IN".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz