Pretraži

„BILI SMO SEDAM DANA U TURSKOJ“: Bivši dečko Aleksandre Mladenović tvrdi da su se pomirili, pevačica OŠTRO odreagovala i uputila jasnu poruku!

Showbiz
0
aleksandra mladenović
Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Pevačica Aleksandra Mladenović oglasila se nakon što je njen bivši dečko, od kog je pretrpela nasilje, objavio njihove zajedničke fotografije, pa izjavio kako su se pomirili i kako su zajedno otputovali u Tursku.

Pre nešto više od mesec dana sve je šokiralo priznanje poznate pevačice Aleksandre Mladenović, kako je pretrpela nasilje od strane svog dečka.

– Bila sam žrtva nasilja i trebalo mi je dosta vremena da skupim hrabrosti i pričam o tome. Dobila sam takvu šamarčinu od partnera, a sve zbog toga što nismo bili na istim talasnim dužinama – priznala je ona jednom prilikom u „Magazinu In“, a potom se oglasila i na Instagrm nalogu kako bi razjasnila sve i istakla kako je njen bivši manipulator i upozorila sve devojke da se paze.

Ipak, kada se činilo da je svemu napokon došao kraj, njen bivši je napravio korak koji je sve šokirao.

On je na svom Instagram profilu objavio slike sa pevačicom na kojima su njih dvoje srećni i zagrljeni, pa je izjavio kako su se pomirli i kako su zajedno otputovali u Tursku.

Foto: Instagram printscreen/stefan_cecarr

– Ovo je nova fotka iz Istanbula. Bili smo zajedno sedam dana u Turskoj. Sve je super, nama je savršeno. Mediji su pisali sve najgore o nama, ali opet nas nije sprečilo da budemo zajedno. Šta će drugi da kažu, da li će da osuđuju na osnovnu svega, videćemo, ali opet ljubav pobeđuje sve – rekao je Stefan za „Informer“.

Foto: Instagram printscreen/stefan_cecarr

Nakon ovoga se oglasila i Aleksndra, demantujući sve.

– Nismo se pomirili! – rekla je ona kada je čula njegovu izjavu, pa je kratko dodala:

Nemam više komentar na njegove izjave! – ponovila je ona za „Telegraf“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz