Pretraži

“Bila sam jako ljuta zato što nisam u centru pažnje“: Sara Zinaić otkrila do sada nepozante detalje o sebi (VIDEO)

News
0
Foto: IDJTV

U novoj epizodi emisije Hot ID, finalistkinja druge sezone IDJShow-a Sara Zinaić otkrila je nepoznate detalje o sebi, pa se dotakla i učešća u popularnom muzičkom takmičenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sara ♡ (@sarazinaic)

Sara je bila jedan od favorita ovogodišnje sezone IDJShowa, a publici se predstavila svojom autorskom pesmom “Udes“ koja je ubrzo postala viralna na Tiktoku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sara ♡ (@sarazinaic)

Za nju je IDJShow bio pravi rolerkoster emocija i događaja, jer je u jednom trenutku Sara napustila takmičenje, ali ubrzo je vraćena da se bori za svoje mesto sa ostalih jedanaest takmičara.

Nakon svoje prve autorske pesme, ona se u takmičenju predstavila i pesmom “Lollipop“ iz MADE IN BLKN produkcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sara ♡ (@sarazinaic)

Nju smo sada imali priliku da vidimo u najnovijem izdanju emisije Hot ID, gde je otkrila svoje planove za karijeru, ali i detalje iz privatnog života koje do sada nismo znali.

Sara nije oklevala ni da priča o svom ljubavnom životu, pa je otkrila da za sada nije zaljubljena, ali da joj ne bi bio problem kada bi joj se to dogodilo.

“Pa naravno da bih volela da se zaljubim, pustiću da ide, kako bude biće“, rekla je Sara.

Za Hot ID emisiju Sara je otkrila i da je volela da bude u centru pažnje kada je bila mala, pa se podsetila i anegdote kada se njen mlađi brat rodio.

“Moj brat kada se rodio bila sam jako ljuta zato što nisam ja u centru pažnje, ali dobro to je logično, bila sam dete“, ispričala je ona kroz smeh.

Priznala je i kako bi volela da je ljudi vide u budućnosti i koji su joj planovi  po pitanju muzičke karijere, a sve to možete pogledati u emisiji Hot ID.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News