Pretraži

Zvezda serije “Euphoria“ otplatila veliki porodični dug: “Došao je trenutak kad ja mogu njoj da pomognem“

News
1
Foto: Richard Milnes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Sidni Svini oduševila je sve fanove izjavom da je pomogla svojoj mami da otplati veliki dug koji je imala prema banci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Sidni neretko u javnosti spominje svoje roditelje i ističe koliko im je zahvalna zbog svega što su učinili za nju, ali i za njenog brata.

Poznata glumica se istakla u seriji “Euphoria“ i “White lotus“, a sada je rado viđeno lice raznih modnih kampanja velikih brendova. Zbog velike popularnosti koju je stekla njeno bogatstvo se sada procenjuje na skoro deset miliona dolara. Iako zarađuje puno, ona sama ističe da voli svima da pomaže, ali najviše svojoj porodici što je i uradila.

Naime, njena mama je uzela kredit u banci, međutim nije imala sredstava da ga vrati, a Sidni je otplatila umesto nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

– Nedavno sam otplatila majčin kredit, a pomagaću i tati, ako to bude potrebno. Verujte mi da pomaganje više usrećuje ljude koji pomažu, nego one kojima se pomogne, takvo je barem moje iskustvo. Došao je trenutak kad, za promenu, ja mogu njoj da pomognem – rekla je Svini za časopis „WhoWhatWear“.

Sidni je neretko govorila i o tome koliko je vezana za svoje roditelje, te i koliko im je zahvalna zbog toga što su joj priuštili sve kako bi imala normalno detinjstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Ono što je javnosti nepoznato, jeste da je ova mlada glumica na početku svoje glumačke karijere preživela šok kada su se njeni roditelji razveli, ali je uspela to da prebrodi i postane jedna od plaćenijih mlađih glumica u Holivudu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News