Pretraži

„BILO JE VEZA I PRE I POSLE NJE“: Ljuba Perućica progovorio o ljubavi sa Aleksandrom Prijović, pa se osvrnuo na njen veliki uspeh

Showbiz
0
ljuba perućica
Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica

Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović bili su na samom početku njihove pevačke karijere u ljubavnom odnosu.

Njih dvoje su se upoznali i započeli svoju vezu tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, pored njih nastali su još neki parovi u takmičenju, međutim veza između Ljube i Aleksandre je potrajala pune dve godine.

„Bilo je dosta Grandovih parova tada, mi smo bili dve godine zajedno. Bilo je to ljudima interesantno, dok je trajalo-trajalo je, kad više nije prekinuli smo i to je to. Bilo je veza i pre i posle nje“, naveo je pevač.

Oni su ostali u dobrim odnosima, a nakon izvesnog vremena Aleksandra je uplovila u vezu sa Filipom Živojinović koju su krunisali brakom i sinom Aleksandrom, dok je Ljuba svoju sreću pronašao kraj voditeljke Katarine Kolozeus sa kojom je krajem prošle godine takođe dobio sina.

Ljuba Perućica je između ostalog ispričao i kako je još tada na samom početku njihove karijere znao da će Prijovićka postati velika zvezda i ostvariti nezapamćeni uspeh koji beleži danas.

„Mi smo o tome pričali dok smo bili zajedno, ona je još tada znala da će to da se desi, ne samo ona, pored nje sam i ja znao i imao jak osećaj da će tako da bude. Prvo, ona peva nestvarno dobro, to je talenat sa kojim se rodiš. Ona je tako pevala i sa 7 godina, i sa 13 godina. Na drugom mestu su pesme koje izabereš i kako ih doneseš. A možda je ispred toga sreća, sreća bitan faktor u svemu tome. Kad se kockice poklope, to ide“, rekao je pevač u emisiji „Ispovesti“.

Podsetimo, on je u ovoj emisiji na „Novoj“ ispričao i kako su on i njegova supruga Katarina Kolozeus prošli kroz dramatičan period nakon što su saznali da će postati roditelji, s obzirom na to da je neporedno pre trudnoće Katarina obolela od ozbiljne bolesti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz