Pretraži

„Definitivno si zaslužila radom i trudom!“ Marija Ignjatović se pohvalila novim skupocenim automobilom, pa izazvala lavinu komentara (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Poznata influenserka Marija Ignjatović pohvalila se svojim novim lukuznima automobilom, a fanovi ne prestaju da ostavljaju komentare vezane za njenu novu investiciju.

Mariju Ignjatović smo upoznali dok je bila u vezi sa poznatim jutjuberom Đotom. Iako je njihova ljubavna priča osvojila simpatije mnogobrojnih fanova, ona je ipak doživela svoj kraj, a Marija je nastavila svoj život na lokaciji Beograd – Moskva.

Naime, iako je već godinama pozanta javnoj sceni, i prepoznatljiva po svojim originalnim klipovima na Jutjubu, u poslednje vreme ona privlači veliku pažnju svojim uspesima.

Naime, ona je nedavno oduševila fanove kada je obelodanila da se seli u Moskvu. Iako je u poslednjih godinu dana ona neretko bila u najvećem i po mišljenju mnogih najlepšem ruskom gradu, vest da će se preseliti tamo je iznenadila mnoge.

Na njenom Instagram profilu svakako možemo videti da ona sve česće sarađuje sa velikim brendovima i da stvara ozbiljne poslovne projekte, a sada je ona otkrila da je došao pokazatelj njenog napornog rada i zalaganja.

Naime, influenserka se na svom Jutjub kanalu na kom je prati preko 200 hiljada ljudi, pohvalila novim automobilom, na kom bi joj pozavideli mnogi. U pitanju je novi Audi A3 koji je influenserka u potpunosti preuredila, prilagodivši ga svom jedinstvenom ukusu.

Foto: Youtube printscreen/MARIJA IGNJATOVIC

„Čestitam na novom automobilu, definitivno si zaslužila radom i trudom neka te služi dugo i dugo“, „Dobar autoooo Marija nek je sretno!“, „Zašto sam imala osećaj da je Audi, nekako mi ide uz tebe! Čestitam“, bili su samo neki od komentara kojima su joj fanovi čestitali na ovoj investiciji.

Podestimo se, malo pre kupovine novog albuma, Marija je privlačila veliku pažnju i fotografijama sa luksuznog putovanja. Ona je nekoliko dana provela u Dubaiju gde je uživala u svim čarima ove metropole, a društvo joj je tom prilikom između ostalog pravila i popularna influenserka Saška Veselinov koja već neko vreme boravi u Dubaiju zajedno sa svojim suprugom Đorđem Đokovićem.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence