Pretraži

„To je nepoštovanje!“ Barbi Afrika doživela neprijatnu situaciju sa fanovima, pa se javno oglasila i uputila oštru poruku

News
0
BARBI AFRIKA
Screenshot: Instagram/barbiafrika

Influenserka Barbi Afrika obratila se pratiocima javno zbog neprijatne situacije koju je doživela, te time stavila do znanja da ne želi da trpi neke stvari.

Barbara je jedna od poznatijih influenserki na našim prostorima koja svakodnevno objavljuje dešavanja iz svog života, ali pored toga snima i zanimljive klipove koje njeni pratioci obožavaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Neretko se na svim društevnim mrežama može videti kako Barbi veoma pruža pažnju svojim obožavaocima, što u vidu odgovaranja na poruke, što zbog toga što se neretko fotografiše sa njima.

Međutim ovog puta je, zbog fanova koji žele fotografiju po svaku cenu, dospela u neprijatnu situaciju zbog koje je morala javno da se obrati svima, ne bi li sprečila da se takve stvari ponavljaju.

Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

“Je l vi stvarno mislite da je okej da nekome dolazite na vrata? Znate da hoću uvek i svuda da se slikam sa vama, nije mi problem ništa, mogu da snimim milion pozdrava, videa, koliko god želite slika, ali da dolazite ispred vrata i lupate pola sata? Ne želim da se slikam u takvim situacijama, jer je to nepoštovanje u svakom pogledu, pa shvatite ovo kako god želite, ali pitajte svoje roditelje da li je to okej i kako bi njima bilo da im neko tako non stop kuca na vrata“, napisala je Barbi.

Nakon toga usledio je još jedan Instagram stori gde je objasnila svojim pratiocima da ona ima privatan život, a zatim se prisetila i situacije Lee Stanković kada su joj uništili automobil.

Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

“I ne, time što sam influenser nisam potpisala nigde da je to “u opisu mog posla“, ja sam tu da vas zabavim, ali takođe imam i privatan život, barem u svoja 4 zida i to ne znači da neko može u kuću da mi uđe zato što sam ja “infuenser“. Nadovezala bih se i na trenutnu situaciju sa Leom i autom. razbili su joj auto, jer je influenserka i ljudima je to normalno, kažu da je sama kriva za to i da treba da parkira negde dalje? Pa da li ste vi normalni? Dokle će to da ide? Ne, ne oprašta se sve deci zato što su deca i oni su mali, nego roditelji treba da nauče da vaspitavaju svoju decu i kažu im šta sme, a šta ne sme da se radi i šta je u redu, a šta nije. Posle se čudimo što postoji vršnjačko nasilje i u kakve ljude izrastu takva deca“, zaključila je ona.

Prisetimo se, Lea Stanković je pre nekoliko dana takođe imala neprijatnu situaciju kada su joj deca razbila automobil dok je bio parkiran, te se zbog toga tom prilikom oglasila na društvenim mrežama i rekla da više se neće fotografisati sa decom čiji roditelji ne znaju ko je ona, aludirajući na to da roditelji treba da budu upućeni u to šta im dete gleda na internetu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News