Pretraži

Prvi put u javnosti sa novim dečkom! Lea Stanković prošetala crvenim tepihom, pa ponosno pokazala svog izabranika (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka Lea Stanković pojavila se po prvi put u javnosti sa njenim novim izabranikom!

Iako je postala popularna još u ranim tinejdžerskim godinama i na društvenim mrežama deli brojne detalje iz privatnog života, Lea je svoj ljubavni život uspela vešto da sakrije od svojih brojnih pratilaca.

Tokom godina se spekulisalo o njenom odnosu sa kolegom Andrijom Jo, međutim i pored bliskih fotki i zajedničkih klipova, njih dvoje nisu nikad potvrdili da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Ovaj dvojac je imao i veliku svađu pre gotovo dve godine, te od tada nisu u kontaku i ne razgovaraju.

Što se tiče njenog ljubavnog života, mlada influenserka je pre izvesnog vremena sve iznenadila priznanjem da je srećna u ljubavi, te da već neko vreme uživa u vezi. Ona je sa svojim izabranikom nedavno otputovala i na kraći odmor, a iako je objavljivala zajedničke fotografije i snimke, Lea je uspela vešto da sakrije njegov lik.

Međutim, kako njenim fanovima retko šta promakne, oni su vrlo brzo uspeli da pronađu njenog izabranika na mrežama nakon čega se na TikToku proširila njihova zajednika fotografija. 

Kako više nije bilo razloga da ga krije od javnosti, Lea je odlučila da se sa svojim izabranikom pojavi na jednom prestoničkom događaju.

Influenserka je ruku pod ruku prošetala crvenim tepihom sa svojim dečkom, a mnogima je privuklo pažnju to koliko je par savršeno koordinisao svoje autfite. I dok je Lea ponela crnu majicu i kožnu suknju, sa bomber jaknom sa militari printom, njen momak je crni duks sa sivkastim prslukom upario sa pantalonama čiji su džepovi bili u maslinasto-zelenoj, vojničkoj boji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence