Pretraži

Teški trenuci za Kardašijanove: Kris Džener se potresnim rečima oprostila od bliskog člana porodice (FOTO)

News
0
kris džener
Foto: Instagram printscreen/krisjenner

Najpoznatija mama i menadžerka na svetu, Kris Džener, je na svom Instagramu objavila potresne vesti o smrti bliskog člana porodice. 

Kris je podelila da je u ponedeljak uveče iznenada preminula njena rođena sestra Karen. Uzrok smrti za sada nije poznat, a kako TMZ prenosi u ponedeljak je u dom njene sestre nakon što joj se naglo slošilo pristigla hitna pomoć, ali jedino što su mogli da konstatuju je smrt.

Karen je bila jedina sestra Dženerove, a kako su bliski izvori naveli za američke tabloide, Kris se trenutno bori sa ovim vestima i teško prihvata novonastalu situaciju.

Poznata mama klana Kardašijan-Džener oglasila se na svojim društvenim mrežama i uputila poslednju poruku svojoj sestri i podelila tugu zbog ovog tragičnog gubitka koju oseća kako ona, tako i njena majka i jedina ćerka njene sestre.

„S najtežim bolom u srcu i najdubljom tugom želim da podelim da je moja sestra Karen preminula juče neočekivano. Boli me srce zbog moje mame MJ i moje sestrične Natali i molim se da nas Bog sve vodi kroz ovo teško vreme. Karen je bila divna iznutra i spolja. Bila je najslađa, najljubaznija, najosetljivija i ranjiva, i tako, tako smešna. Uvek je osećala zahvalnost za svoj život i cenila svoju porodicu i prijatelje, posebno svoju prelepu ćerku. Ona ima tako veliki deo mog srca i cenim svaku uspomenu koju imamo zajedno. Karenina smrt je podsetnik da je život tako kratak i dragocen i da sutra nikada nije obećano. Moramo reći onima koje volimo koliko ih volimo. Volim te, moja predivna sestro“, napisala je Kris na svom Instagramu uz niz fotografija sa Karen, nakon čega su njeni pratioci primetili neverovatnu sličnost između dve sestre i izrazili najdublje saučešće Dženerovoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News