Pretraži

BRED PIT PROSLAVIO ROĐENDAN SA NOVOM DEVOJKOM: Glumac nikad SREĆNIJI u zagrljaju dizajnerke, prijatelji tvrde da je njihova veza sve ozbiljnija!

Showbiz
1
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznati glumac Bred Pit proslavio svoj 60. rođendan, a devojka sa kojom je obeležio ovaj važan datum je prava lepotica!

Poznati glumac Bred Pit u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti, prvenstveno zbog svog odonosa sa decom koji je na jako tankim nogama. Javnost komentariše da on uživa sa novom devojkom, dizajnerkom nakita Ines de Ramon, dok navodno uopšte ne zna šta mu se dešava sa decom.

Ines de Ramon, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada je sa ovom lepoticom, kao i sa njihovim prijateljima, dočekao svoj 60. rođendan. On je ovaj datum obeležio u skromno, u krugu najbližih, a kako navode strani mediji, glumac je napravio planove za celu rođendansku nedelju.

Naime, ispred njegovog studija u Los Anđelesu primećen je kamper od 250.000 dolara (vrhunski opremljen sa bračnim krevetom), pa se pretpostavlja da se glumac sprema za rođendansko putovanje.

Sve ovo ukazuje na to da veza između glumca i dizajnerke postaje sve ozbiljnija. Oni su se prvi put zajedno pojavili u javnosti tokom 2022. godine na koncertu Bona u Los Anđelesu. Prošlog meseca jedan izvor za People rekao je da je ljubav sa ovom dizajnerkom njegova prva prava veza nakon razlaza sa Anđelinom.

„Predstavlja Ines kao svoju devojku. Sjajno je videti ga na dobrom mestu. Ines ga jako čini srećnim“, dodao je izvor.

Nema sumnje da je glumac lepo dočekao 60. rođendan, ali ono što se svi i dalje pitaju jeste da li su mu deca čestitala i da li ima mogućnosti da se Bred pomiri sa naslednicima.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz