Pretraži

ŠON MENDEZ SNIMLJEN U NEOBIČNOM IZDANJU: Bizaran trend zaživeo u Holivudu, svi se pitaju zašto se poznati odlučuju na ovaj potez (FOTO)

News
0
šon mendez
Foto: Instagram printscreen/shawnmendes

Nakon brojnih paparaco fotografija koje su obišle svet, a na kojima poznate vidimo u poprilično nesvakidašnjem izdanju, javnost ne prestaje da se pita – šta se to dešava u Holivudu da poznati muškarci obožavaju da ulicama idu bosi i čak se ne kriju ni od paparaca?!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Šon Mendez je jedan od njih.

Poznati pevač snimljen je kada je izašao bos da prošeta svog psa, a ovim potezom pridružio se Džejkobu Elordiju, Krisu Martinu i mnogim drugim poznatim muškarcima koji su u proteklom periodu viđeni u istom izdanju.

Jedno pitanje zanima sve, a to je – zašto je odlučio da izađe iz kuće usred novembra bez čarapa, a i obuće?!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Trend „bosonogih zvezda“ zaživeo je prošlog proleća i činise da se neće završiti uskoro.

Šonu takođe ovo nije prvi put da je bos u javnosti, budući da je jednom prilikom snimljen kako izlazi iz kuće kako bi beskućnicima dao džakove sa garderobom.

šon mendez
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim njega mnoge holivudske zvezde uhvaćene su kako bose idu čak i po prodavnicama i ostalim javnim mestima, ali izgleda da oni baš i ne mare za okolinu, već rade ono što im prija.

Na internetu se pokrenulo pitanje da li poznati znaju nešto što mi ne znamo, pa zato idu bosi ili samo žele da budu primećeni na pogrešan način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Možda je do toga što mogu da osete sve pod nogama dok hodaju, ali opet postoji velika mogućnost za tim da se povrede, pa je pitanje da li bi nakon toga i dalje išli bosi ili ih nije ni briga za to.

Šta se to dešava u Holivudu pa je među zvezdama zavladao ovaj bizaran trend – ne znamo, ali je zanimljiva činjenica da ih svakim danom ih ima sve više sa svojim suludim idejama.

Svakako, kada se osvrnemo na Šonov Instagram profil možemo primetiti da jako voli prirodu, pa možda odatle i ta ljubav prema slobodnom životu po gradskim ulicama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News