Pretraži

ZAVIRITE U DEŠAVANJA IZA KAMERA: Pogledajte prvi vlog finalista druge sezone IDJShow-a (VIDEO)

IDJShow
0
IDJSHOW
Screenshot: Youtube/IDJShow

Nedavno su na Youtube-u izašli pojedinačni nastupi naših kandidata, a sada je osvanuo i njihov prvi vlog, u kojem fanovi imaju prilike da zavire u dešavanja iza kamere.

Finalisti druge sezone IDJShow-a stekli su velike simaptije među publikom, koja iz nedelje u nedelju prati njihove nastupe i borbu za prvo mesto i nagradu IDJCoin, koja u ovom trenutku iznosi 57.231 evro.

Do sada smo imali prilike da ih vidimo kako su se snašli na zadatku medley, kada su se predstavili miksom tri pesme, a u prethodnoj, devetoj epizodi učesnici su uksrtili glasove, te su nastupali sa duetskim pesama.

IDJSHOW VLOG
Screenshot: Youtube/IDJShow

Sada je na IDJShow Youtube kanalu izašao i njihov prvi vlog, u kojem možemo da vidimo sve zanimljivosti o kandidatima, kako se privatno slažu, kako izgledaju njihovi snimajući dani i pripreme za nastupe, kao i kako se provode u kući u kojoj zajedno žive.

Dok čekamo narednu epizodu, koja će se emitovati u nedelju u 21h na IDJVideos Youtube kanalu i 22:30h na TV Nova,  kada takmičare očekuje novi izazov – Red Bull Sound Clash u kom će se pevanjem boriti jedni protiv drugih, pogledajte njihov prvi vlog u videu ispod teksta:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow